|
Eesti Detektoristide Foorum 2.0 edfoorum@gmail.com
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ordumeister

|
Postitatud: Laup Sept 18, 2021 7:13 pm Teema: Ajakiri DETEKTORISTI LEIUD 2/2020 |
|
|
Mul õnnestus ka nüüd lõpuks koroonaolukorras pihta saada. Rahaliselt. Nihutasin seetõttu ajakirja välja andmist ja vähendasin ilmumissagedust. See number kuulub aastasse 2020 ning on eelmisest nädalast müügil. Number 3/2020 ei tule. Järgmine number on 1/2021 ja ilmub selle aasta lõpus. Number 2/2021 ilmub järgmise aasta algul. Seejärel tulevad 2022 aasta numbrid. Seda ma veel ei tea, kas ma annan 2022 aastal välja traditsiooniliselt taas kolme numbrit või piirdun kahega. Sõltub sellest, milline hakkab olema 2022 aasta.
Selveris, Prismas, Coopis ja R-kioskis olen ma neid müügil näinud. Ma olen andnud nad Lehepunktile ja see vaatab kuhu viib need müüki. Aga ajakirja kodulehe kaudu leiab info kuidas seda ajakirja toimetuse kaudu osta. Saatekulu on hinna sees. https://detektoristileiud.ee/tellimine/
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|