Eesti Detektoristide Foorum 2.0 Eesti Detektoristide Foorum 2.0
edfoorum@gmail.com
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Ajakiri DETEKTORISTI LEIUD 2/2019
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Eesti Detektoristide Foorum 2.0 -> Kirjandus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 9:47 am    Teema: Vasta viitega

Oo, lugemist on juurde tulnud. Feliksit isiklikult ei tunne aga mees vähemalt ütleb mis mõtleb, Kulgeja muidugi teab jälle kõigest kõike- ajakiri (teema algus) on fake, kohe on mõni mees kindlasti rumal, kui rumal pole siis purjus alkohoolik või narkomaan, kui seda ka mitte siis kindlasti Ref erakonnast ja punub mingit vandenõud tema vastu, õiged tegelased on ainult tsoonis kinni istunud jne. vene propaganda jura ka veel lisaks. Ketrab seda oma maailma siin mingi ülima tõe pähe ja kes sellega nõus pole ning õigeks ei pea neile tunneb kaasa ja annab andeks:)
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 4:03 pm    Teema: Vasta viitega


_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 9:37 pm    Teema: Vasta viitega

Ja ongi sm kodanik herr Purje koeralaskja ja lapsehaavaja promomas bändi. Bänd nagu bänd ikka. Selliseid täna siin maal lambist ei sünni Laughing Volmer tore kuju. Tegelt kah.

Teeb paljude artistidega koostööd, teeb igast kunsti. Parimad aastad siiski pakun möödanik. Mitmes muus võtmes kindlasti teeb veel paljut-paljut. Häid asju.

Aga ma ei saa aru mida FAKKI sa KULGEJA siia ronid kui su ID A. Purje näol nii avalik juba? Mida sa minuga mölised???

Tõmba siit kuskrt nehhui ja sähmilt.

Ma juba aiman mida tegelane järgmiseks teha plaanib. Aga sa mõtle...ja mõtle rahulikult. Vaata päikseloojangut, anna mõni intervjuu Pikarole, tee gunzti ja nosi vahepeal sitta.

Mul endal sai suu juba pasast täis, seega. Pora skora spat. Aga eks su sõber HADES varsti hakkab täiendama teemat. Talle võib ju isegi andestada, teine vana mees juba, Meleski klaasikoguja ja kondiärikas. Mida FAKKI?

Konkurents laipade jagamisel. PEDEKARI!

Tra, ma ei viitsi. Aga näen et te 2 pedet hakite nüüd Jalgrauda. Ok, omad asjad, võibolla ma ei tohi segada??

Olge ilusad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hades



Liitunud: 14 Apr 2019
Postitusi: 142

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 10:40 pm    Teema: Vasta viitega

Ära sega jah. Sul ei jagu selleks mõistust ega haridust ka mitte. Loll nagu sa oled. Mis vanusesse puutub siis see pole enese teha. Või sinul on? Lähed aina nooremaks.
Ma olen ka vist öelnud,et ma ei viitsi. Ja kordan veel,et meelde jääks. Herr Jalgraua kõrval oled sa ikka päris loll. See paistab lausa karjuvalt välja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 10:44 pm    Teema: Vasta viitega

Tra, veel, ma ka paljusid ei tunne otse ja pole ka aega nö. suhteid luua mida niigi rsk küllalt.
Krdi KULGEJA taoline abimendi pask jumala pärast kasvõi minu kontoga koos, et kaoks siit.

Mul on vähe poste, ilgun ja sõiman, mölisen. Aga mida Planeet Maa tegelane suurte ja pikkade postidega siin saavutada soovib.

Et talle öeldaks, otse, PEDE! Et arvab et ei juleta enam öelda. Junn, mitte midagi enamat, aga siiski tark, mitte päris loll... Laughing

Kiidame muidugi igasugu lugude siiapaneku eest, seaduselõigete jm. säärase toreda eest mida lihtsalt meelelahutuslikult tore lugeda. Kes viitsib.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 10:52 pm    Teema: Vasta viitega

Ja ma võingi Jalgraua kõrval loll olla, mida see SIND kotib krdi debiil korja oma klaasipuru ja konte ning sitsi edasi küll HALLI KARDINALINA v jummel teab kelle all ja kus foorumis jne., ehk osta isegi nutitelefon, saad ka facebooki ja instagrammi jm. ägedatesse kohtadesse otsetee ja saadki nooremaks, sm. kondikoguja.

Krdi lilla! Tervita kohalikku piirkonnamiilitsat.

Tead küll, keda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hades



Liitunud: 14 Apr 2019
Postitusi: 142

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 10:58 pm    Teema: Vasta viitega

Oma tööandjaid peaksid ikka ise tervitama. Mis sul nende pededega on ,et need sul kogu aeg meeles mõlguvad? Mõni on kurjalt ära kasutanud või?
Mina korjan mida mina tahan,seda ma kindlasti sinu käest küsima ei tule. Ja,mis suur ime see nutitelefon siis on sinu arust? Sul ju on aga targaks pole see sind mitte teinud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 11:14 pm    Teema: Vasta viitega

SA HADES oled ikka täisdebiil. Mul pole nutitelefoni nagu sina arvad teadvat ja ka vajadust selle järele pole aga sulle on see lausa hädavajalik saad nokupikenduse krdi lilla Laughing Very Happy

Tehti ju ettepanek, aja sukad ja stilettod alla ja kohtama. Nüüd ise kardad. Aga kartus õige! Cool

See hakkab meeldima Laughing

Head ööd, armsake.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hades



Liitunud: 14 Apr 2019
Postitusi: 142

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 11:29 pm    Teema: Vasta viitega

Ma arvan nüüd nii,et seoses uue ja värvika vabadusvõitleja ja pedenduse tulihingelise propageerija ilmumisega kisub see foorum kummaliseks.
Niigi seda pede ila kõik kohad täis nüüd on siis siin ka.
Las jääda siis pealegi see foorum siin noorte ja tarkade meeste mängumaaks. Kindlasti kuulete edaspidigi,kui peded kõik ümberringi on. Mina sellise arengupeetusega kodanikuga uhes foorumis eksisteerida ei viitsi. Seega siis: Kui moded minu postitust juhtuvad lugema siis võib rahulikult minu konto kustutada. Edu normaalsetele kaasfoorumlastele!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2020 11:49 pm    Teema: Vasta viitega

Jesss!!! Seda ma ootasin!
'Aga tead, mul on määrus, nimelt eriasjade prokuröri määrus!
See sisaldab nimelt seda, et minule inkrimineerida püütud lapsetulistamises pole isegi mitte kunagi kahtlustatavat olnud.
Ma jälgisin mõnuga kaks nädalat, kuidas mõned riigikogu liikmed püüdsid puhtaks pesta kuritegeliku grupeeringuga seotud, isegi mitte Eesti vabariigi kodanikku.
Sain teada, kes kellega käib ja riigi ohutuse mõistes oli lugu masendav.
Kaabaka koera hammustus püüti korraldada kuulihaavaks, küll jäi tähele panemata see, et lapsel, kes oli märkimisväärselt suurt kasvu noormees. olid kaks paari pükse terved haava kohalt ja tegemist oli rebimishaavaga.
Küll moositi arste ja poisi vanemaid, et saaks mulle sitta keerata ja kaabaka õigeks, aga selle poisi vanemad helistasid ja andsid kõigest mulle teada.
Nii, keegi pole rääkinud sellest, et kaabaka toimik võltsiti Põhja ringkonnaproksis ära, selle toimiku võltsimisega, st asja uurimisega tegeles Riigiprokuratuur ja üks ringkonnaprokurör, nimelt see, kes sogas seda asja on kriminaalkorras karistatud, ametialase kuriteo eest.
Selle kaabaka kaukaasia lambakoerale ma olin sunnitud kuuli pähe laskma ja teegin seda hetkel, mil enam midagi muud teha polnud- ta oli hüppel mulle näkku.
Asjas jäi süüdi seesama kaabakas- ta on kriminaalkorras karistatud ja võttis muide ka uue nime.
Siiamaani pole Politseiamet ega proks muide minu ees vabandanud ja ma olen teinud sellest omad järeldused.
Mind oli vaja kohalt lahti saada, survet avaldas nt Raivo Küüt, kuid minu ülemused keeldusid mind lahti laskmast.
Pmt sain originaaltoimikuga tutvuda, enne selle võltsimist ja protokollide asendamist ja tean, kes selle soga vormistasid ja ulmelisi "tunnistusi" andsid, hilisemas toimikus olid need kas puudu või uued- et päästa kaabakat.
Nagu mainisin- mina olen selles loos olnud vaid tunnistaja ja kannatanu staatuses, kuna koer lasti konkreetselt minule peale.
Vot see teine mees, kellele söödeti ette ühest krimasjast läbi käinud kahtlustus, et mina võisin seal Mauruse juures kuule pähe paugutada, sealt on pärit see, nimelt minu juurde külaskäigu moonutatud kirjeldus, ma isegi tean, kes selle tunnistuse andis. Mees, kes oli informeeritud 1988 aasta sündmustest, mis sest, et äärmiselt moonutatult, oli sel hetkel 4 aastane muide, aga näe teab.
Nimelt otsiti neid, kes võis meeste peale vimma pidada- see Mauruse poe krimasi on tänaseni lõpetamata, sest ei teata, kes lasi. Kõikide eelduste kohaselt telliti Venemaalt killer ja see sõitis sealt joonelt Balti jaama ja siis rongiga minema.
Mind kompromiteerimaks sinu poolt esitatud koeralugu ei kõlvanud, sest sellega on asi selge, mina pole midagi sellist korda saatnud.
Seda pidid siinse jama korraldajad ju teadma, sest "tulistas last" oleks ju palju pikantsem. Aga teadsid näed, et ei kõlba.
Siinkohal tekib mul küsimus, et mis jama käib, kes lekitab PPA-st andmeid ja kes selle taga on.
Kena riigi oleme üles ehitanud, või mis?
Kodanik pole sündmustega seotud isikutega kokkupuutes olnud, asjaosalised, ka kaudsed on kas ammu surnud või välismaal- seega lekib ja lekitatakse mingeid 32 aastat vanu jamasid, sest muud ju ei ole!
Mistahes traha eest, mistahes teenuste pakkumiste ees või mistahes moel pole mina oma taguotsa ametis müünud- jama lugu ju, minu vastu polegi komprat! Tehke järele!
Küll aga on nüüd üleval küsimus, kuidas sattusid suva maajorsi, kes ka pole just eriti tark, kätte vähemalt osaliselt faktipõhised andmed mitmekümne aasta tagusest kriminaalasjast? Aga eks aeg annab selgust.
Las uurivad need, kes seda saavad teha.
Aga sina pead pettuma! Ma meelega pole palunud seda "tulistas last" paska ära netist kustutada, sest mulle meeldib see, nt niipea, kui tuleb tahtmine uskuda "ausatesse" saab need avada ja muinasjuttu lugeda, "Onu Vuntsidega Koidu muinasjutte":
Hull asi on muidugi see, et need süüdistajad ju teadsid algusest peale, et asjad hoopis teisiti, kuid Riigikogu liikmed asusid kaitsma võõrriigi kodanikku!
Imelik pole või?
Ma tean tausta- mul ei ole.
Ja tore on vaadata, kuidas mitu nädalat jaurati minust kui lapsetulistajast ja kuidas toss vaikselt loost välja läks.
Alguses otsesihtimisega minust 90 kraadi paremal olnud lapse pihta,
siis Pikaro fantastiline "hoiatuslask" asfalti, millest kuul rikošettis (üks pauk oli ainult muide),
Siis ei rikošettinud enam kuul, aga kivi,
Siis "koera peast põrkas"
siis oli kõik "väga segane lugu"
ja lõpuks anti mulle politsei peamajas tukk näppu ja kõik.
Ainus vabandus poltsei juhtkonnalt oli Küüt Raivo-lt mokaotsast "Andrus- ega sa pahane pole?", vestlus läks minupoolselt edasise temaga asjaajamise osas keeldumiseks, tunnistajateks olid sündmusel Tarmo Miilits, Harry Mardisoo ja Ida- Harju "Mardisoo"- nime ei mäleta, kuid avalikku pole tõesti olnud.
Võin ka öelda, et ainus mees, kes isiklikult ja siiralt, juba enne seda kohtumist Küüdi juures vabandas ja siiralt kogo kollektiivi nimel oli Harry Mardisoo, aga ta on ka arukas inimene.
Kusjuures- ajalehtedes oli hiljem nö "surmakuulutuste kõrval" tillukesed kirjad, et mind "vabastati kriminaaluurimisest".
Minu osas polnud kriminaaluurimist aga sekunditki olnudki! Selles asjas polnud ÜLDSE kahtlustatavatki! Jälle imelik- kas pole. Asja otsustati küll valmis õmmelda, aga õhust.
Ma siiamaani muide ei tea, kes selle jama taga oli, aiman, kuid välja öelda ei saa. Vihjeks- polnud vaja miljonit ja kahtesadant tuhandet sõbrale riigi rahast "eraldada".
Küll sai praktiliselt kohe süüdistuse see grupeerunud koeramees, mis taas omamoodi imelik lugu, sest ta mõisteti lõpuks süüdi, kuid mitte meie kodanikule osutatud õigusabi tasus Eesti vabariik, kuna "kodanik (mis kodanik?) omas kuriteole eelneval aastal sissetulekut, vist oli 9 krooni päevas ja on seega maksejõuetu".
Kohtuotsusel kenasti see kirjas.
Siinkohal juhin tähelepanu asjale, et ta elas mitmekordses eramajas ja hoovil polnud just kõige odavamad sõidukid. Oli just vana naisegi uuema vastu vahetanud.
See omakorda tekitas ja tekitab siiamaani küsimuse, et mis meil siin riigis toimub?
Raisk, ma ootasin aastaid, et keegi selle koeraküsimuse üles võtab, et kes on esimene ja mis asjaoludel!
Sai jälle mõni asi selgeks. Tänama ei hakka, kuid kõik toimus täpselt õigeaegselt.
Ja kogu oma jutu ma võin nagu tavaliselt katta dokumentidega, alates eriasjade proku määrusest, riigiprokuratuuripoolse võltsimisasja uurimise algatamisest Põhja ringkonnaproksi tädi osas, kuni politsetöötajate ametühingu protestini politsei peadirektorile, mille sisu võib võtta kokku "Mida perset meil politseis toimub!?"
Muideks- selle krimka kaela saanud ja lahti lastud prokutädi osas olid ka asja toimumise ajal mõned rasvase pealkirjaga artiklid, kuid tänaseks on need enamuses jäljetult kadunud. Nagu poleks olnudki!
Minu keiss oli algatuseks tähelepanelikumale uurimisele ja välja tuli muudki:
Mardo tunnistas valeütluse andmist ning ta vabastati ametist mullu 6. detsembrist.
Kriminaalasja uuris Põhja prefektuur ja uurimist juhtis riigiprokuratuur.

Kohus lahendas süüasja kokkuleppemenetluses.
Või näiteks:
"Imekspandav oli selle juhtumi puhul prokurör Ille Mardo tegevus. Mardo, kes enam küll prokurörina ei tööta, ei pidanud vajalikuks xxxxle reaalset vangistust üldse küsidagi ja tegi ettepaneku määrata talle tingimisi karistus kaheaastase katseajaga."
Ja Saatusel ON huumorimeelt, nimelt esitas seesama krimikaristet proku ühte asutusse vakantsele ametikohale kandideerimisavalduse, muidugi vaikides oma kriminaalkaristusest. Sitt lugu, aga personalijuhile tegin tööleasujate taustauuringut mina. Avalikku teenistusse aga krimikorras karistatud ei saa. Minuga proksis plõksis, võltsis ja vahetas dokumente, aga mina vaatan ühel päeval, kas ta sobib või ei sobi tööle.
Irooniline muidugi, aga nii oli.
Asjast ERITI huvitatutele teatan samas, et kõikide dokumentide koopiad on samuti mööda riiki laiali ja mitmes loputuskastis, millega võimalik keeratav sitt alla uhatakse.
Taas- minule täna teatas inimene, kellele riik liiga teeb, et ta veel pelgab asja avalikustada, kuna kardab justnimelt riigiametite poolseid repressioone oma pere suhtes.
Meie olevat nagu see riigi kõrgeim võimukandja, kuid peame seda riiki, keda me valitsevat rahvana ise kartma!?
Valesti pole midagi läinud või.
Ja ärge laske end ära kasutada- alati lõppeb see sellega, et kui mingi sitt keeb, siis süü delegeeritakse teile. Suunajad ja ässitajad on teist nimelt kordi targemad, kuid lubadusi vaevalt täidavad.
Ka selle Põhja ringkonnaproksi tädile, kes krimi sai- ka temale ju ka öeldi, et kõik läheb hästi, kuid kui häda majas, siis oli kõikidel lubajatel kumm tühi ja küllap ähvardasid ka teised asjad seoses "ärganud südametunnisusega" lagedale tuua, no kui tädi tõde juhtub asjast rääkima.

Aga Hardit ma tean väga hästi. kui sa korralikut uuriks, leiaksid sa filmiklippe, kus me Volmeriga ühes bändis mängime. Koos Ultima Thule omadega, nimelt Vilpu ja Vaiglaga.
Otsi, ehk leiad, ka need on netis saadaval. Volmer küll tiba napsine võtetel, aga see-eest naljakas.
Muide- tal sai uus dokfilm valmis, uuri seda ka kui üles tuleb, läheb teemasse, eile oli presentatsioon, mind küll seal kohal ei olnud.

Aga- rumalate keskel on siiski lõbus elada, sest kui neile öelda "hüppa!", siis nad küsivad "kui kõrgele", mitte ei tunne huvi, milleks üldse peab hüppama kui keegi ütleb "hüppa!". Nagu sinagi.

Oma hellitused ja muu jäta siiski kallimale.
Sina ja mõni teinegi püüab siin rämedalt solvata, aga inimest kes ise teab, kes ta on- seda pole võimalik solvata. Tegelikult solvate ju iseend ja tänu sellele ei soovi mitte ükski arukas inimene teiesugustega tegemist teha, kui sarnased välja jätta.
Teiesugustega tehti Venemaal sakslaste ja inglaste rahaga terve "revolutsioon" ja hävitati meeletusuur riik, võimalik, et sakslased proovivad seda uuesti, kuid inimesed on seekord targemad. Loodame vähemalt.
Teil pole argumente- teil on labane, tõeliste revolutsionääride ajuehitus ja kõnemaneer.
Ei midagi enamat.

"Abimendist" ka. Vot seda staatust oli minul vaja selleks, et saaksin teha oma tööd ka viibides politsei operatiivsõidukis. Menetlusõigust oli minul palju enamates asjades kui politseil, et teaksid. Muide ka Muinsuskaitseseadus oli minu menetluses ja olen sellega ka tegelenud. Tööasjus koos tööd teinud Muinsuskaitsega, vastastikuselt viisakad olles, tehes koos vajalikke toiminguid ja selle eest on mulle ka tänu avaldatud. Naljakas- kas pole.
Muide- omavahelises vestluses ja minu remarki "No näed- isegi ühte autosse mahume ära" peale tuli võrdlemisi sarkastiline vastus, kuid see jäi ja jääb meie vahele.
Aga seda pole sinule mõtet seletada, et miks üks või teine asi oli nii korraldatud. sa lihtsalt ei saa sellest aru. Nt sellest, kes 159-l ruutkilomeetril tegelikult asja ajas, kas mina või politsei.
Sinusugused kõvad mehed on mu kabinetipõrandat korduvalt märjaks nutnud ja müünud maha oma taguotsa päästmiseks kõik, keda maha müüa annab. Julmalt haledad kujud.
Tavaliselt olid nad need, kes lastele keemiasitta müüsid. Minu tõekspidamiste järgi jätised, sest ei saa ju pidada inimesteks neid, kes on nõus 12-aastasele "aga see on tasuta" süstima esimest heroiini või muud opiaati! Et saaks LAPSE konksu!
Selliste surnukstallamiseks on KÕIK vahendid head ja ma tallasin neid paganama hästi! Mõistusega, sest muidu ei saa.

Jah, ma võin nüüd öelda, ert MINA olin ka see, kes selle neli 9-10aastast tüdrukut vägistanud mehe maha jooksin ja veel kaks ja keda ähvardati pedofiiliks teha, kui ma selle nelja kannatanuga mehe välja tirisin. Ma nägin hullu vaeva, et asi proksis käima läheks!
Muide EV kohus karistas teda 18 kuulise järelevalvega- selline oli mehe protektsioon!
Ma olen dikteerinud väga kõrge riigiametniku surnukssüstinud poja laiba ülevaatuse protokolli, ise viies läbi laiba ülevaatust. Mina kaevasin-koukisin välja ka ühe väga kõmulise tapetu, üleüldse, ma olen laipu lohistanud rohkem, kui mõni arst neid praksise vältel näinud on.
Ajakirjandus on mind julmalt pinninud ja ka "honorari" pakkunud, eriti sündmuskohtade piltide eest, kuid ma ei müü end ega teiste õnnetust!
Ma tean selliseid asju ja lugusid, millele mõtleminegi sinusugusel vallandaks seedekulgla kontrolli alt väljumise.
Lisaks kõigele muule on mul õnnestunud ka tulirelvast pihta saada! Kaks korda! Ribi on kopsus olnud.
Seega- sul pole mõtet palja persega siili hirmutama tulla!
Nuhi- sa leiad absoluutselt kõigele mu väidetule kinnitust!
Selline "abiment" siis. Nimelt ei tohtinuks ilma selle tunnistuseta viibida relvastatult operatiivsõidukis!
Aga ma pidin väga tihti selles viibima, sest mul on üks fenomenaalne omadus millisest ma sinule küll aru andma ei hakka.
Küsi mõnelt nüüdselt politseidirektorilt- nemad teavad. Numbreid ei anna, otsi ise kui julged.
Sa ju oled julge?

Ja loe, saast, millega ma tegelesin:

Sellise tegevusega pani Eldur Heinmets toime täisealise isiku poolt noorema kui
neljateistaastase isiku kaasamise suguühendusest erineval viisil sugulise kire
rahuldamisele, so KarS § 146 järgi kvalifitseeritava kuriteo.
Sellise tegevusega pani Eldur Heinmets toime KarS § 142 lg 2 p 1 järgi kvalifitseeritava
kuriteo, so noorema kui kaheksateistaastase isiku tahte vastaselt tema kaasamise
sugulise kire rahuldamisele suguühendusest erineval viisil, ära kasutades isiku seisundit,
milles ta ei olnud võimeline toimunust aru saama.


Ja loe, kuidas protekteeritud pedofiilid pääsevad:

E.Heinmets pani toime kuriteod, mille eest on karistusena ette nähtud vaid vangistus. Kohus
leiab, et E.Heinmetsa suhtes on võimalik vangistust tingimisi mitte kohaldada ja rakendada
tema suhtes kriminaalhooldust ühes lisakohustuse määramisega. E.Heinmets on toime pannud
II raskusastme kuriteod. Ta on varem käitunud seadusekuulekalt ja on seega kriminaalkorras
karistamata isik. Tingimuslik karistusest vabastamine on tema puhul põhjendatud.
Anne Ennok
kohtunik


Ma sain ta 100% tõendatuna kohtusse, kuid:

KarS § 74 lg 1 alusel vangistust Eldur Heinmetsa suhtes tingimuslikult mitte kohaldada.
Karistust ei pöörata täitmisele, kui Eldur Heinmets ei pane 18-kuulise katseaja kestel toime
uut kuritegu ja täidab vastavalt KarS § 75 lg 1 sätestatud kontrollnõudeid. E.Heinmets
määrata kriminaalhooldusele Tallinna Vangla kriminaalhooldusosakonnas.
Katseajal on E.Heinmets kohustatud:
1)elama kohtu määratud alalises elukohas (xxx );
2) ilmuma kriminaalhooldaja poolt määratud ajavahemike järel kriminaalhooldusosakonda
registreerimisele;
3) alluma kriminaalhooldaja kontrollile oma elukohas ning esitama talle andmeid oma
kohustuste täitmise ja elatusvahenditekohta;
4) saama kriminaalhooldusametnikult eelneva loa elukohast lahkumiseks kauemaks kui
viieteistkümneks päevaks;
5) saama kriminaalhooldusametnikult eelneva loa elu-, töö- või õppimiskoha vahetamiseks.
KarS § 75 lg 2 alusel määrata E.Heinmetsale lisakohustus osaleda kriminaalhooldaja poolt
määratud sotsiaalprogrammides
.
Asitõendid: 2 videokassetti kannatanute K. N , M-L. K ’e, H. K ’i ja L. R ’i ülekuulamiste
salvestistega, pakendatud pruuni paberisse, asuvad kriminaalasja materjalide juures pakendis nr. 1 –
hävitada kohtuotsuse jõustumisel.


Vot nii käib su "rahvuslikult meelestatud õigusriigis"! NELI väikest tüdrukut!
Mida sina, mida sina hädavares üldse teinud oled, et sind keegi peaks tõsiselt võtma?
Mina olin korduvalt minule eluohtlikus olukorras ja imestan siiamaani, kuidas mul õnnestus ellu jääda- aga sina peale tatise nina pühkimise ja arvatavasti emme kulul elamise oled teinud mida?
Sitta söönud salaja?
Mul oleks lugusid mitme raamatu jagu, kuid ma ei kirjuta seda, kuigi arvan, et see müüks hästi!
Miks?
Tead- ma olen õiglane ja paljud sellest raamatust on elus, paljud on saanud tublideks inimesteks, paljudele oleks see valus. Lisaks pole ma ka ahne.
Ise loen küll seda "raamatut" ja olen oma eluga rahul, just seepärast, et olen olnud aus ja allumatu ja pole end müünud ja tean, kes ma olen.

Sa muidu ise saad aru, et sinu arengupeetuse tõttu kirjutet loba teeb sinust naerualuse?
Ei saagi!? A mine küsi ema käest.
Kui ta ütleb, et oled keegi, ehk mingil moel isiksus, siis ta valetab sinule.
Sinusuguseid aga süüakse nagu küpsiseid.

Ja nüüd püüa aru saada- see kirjutis siin on orienteeritud sootsiumile, mitte sinule, sest vaid sina ei tule selle peale, et kuidas on võimalik, et [b]KUI ma oleksin tõepoolest tulistanud 2005 aasta maikuus last- Kuidas oleksin saanud avalikus teenistuses töötada veel 9 aastat. (loe ÜHEKSA aastat).[/b] Loe veel mitu korda 9!
Menetleva, ainuisikulist otsustus- ja kaalutlusõigust omava ametnikuna?
Seda on sul muidugi keeruline mõista, kuid asi on veelgi keerulisem!
Kuidas õnnestus mul peale 2005. aasta räiget kompromiteerimiskatset, mis pidi olema aluseks minu ametist mahavõtmiseks, 9 aastat IKKAGI olla ametnik?
Kuidas 9 aasta jooksul mind EI saadud välja süüa, kuigi olin permanentselt riigivarastel ja sulidel jalus?
Tead- minu kohta polnud komprat, sest ma olin aus ja õiglane! Igale katsele mind mõjutada kellegi sigadusi varjata vms ma vastasin keeldumisega.
Kogu fenomeni saladus- ma olin mina ise, mitte kellegi mänguasi.
RESÜMEE: Ma pole sooritanud tegu, millega sa siin võidukalt vehkima tulid.
Püüa mõelda- see on sinu jaoks alguses väga valus, kuid ehk harjud.
Sa oled muutnud siinse foorumi oma sitase suuga kloaagiks- saad aru?
Kui see on tellitud nali, et ainsat kohta, kus veel mingitki tõde võib teada saada, ära hävitada või naeruvääristada, siis see sinul küll ei õnnestu.
Mida sinule lubati või lihtsalt oled väike vingerdav pugeja.? "Suured poisid" lubasid kaasa võtta?
Pigem viimane- ehk keegi lubas tõepoolest "hea koha peale" kaasa võtta? Pidi ju üüratu au olema "kogenud arheoloogiga" koos toimetada? Mnjah... Ennegi kommionusid ju näinud- miks taas neid usud?

Kuid on hea teada, et keegi ei salli- tähendab ikkagi eksisteerid ja oled õigel teel. Ma endast, sest sinust küll kellelgi sooja ega külma pole.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 1:00 pm    Teema: Vasta viitega

Ma siin mõni aeg tagasi lugesin fenomenist, et kõik lapsed, naised, loomad ja linnud jäävad Kulgejat nähes ja tema läheduses üli rahulikuks, nüüd selgub, et vist ikka fenomen ei tööta, kutsa tahtis kohe kõri kallale hüpata aga tegemist ka jällegi suure vandenõuga riigi turvalisuse vastu, et mõistame, tunneme kaasa ja anname andeks.
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 2:40 pm    Teema: Vasta viitega

Ma küll ei saa aru, mis probleem on Insupil, tegelikult polegi see minu asi, kluid minu elus toimunud sündmuste osas on tema oletused siiski pentsikud.
Vot see kutsake oligi kogu jandi üks põhjustajatest. Nimelt tuias see peni, see kõikide eelduste kohaselt mingi aine all mees ja tema viieaastane jalgrattal laps 90-ne alas sõiduteel.
Mehe sellise arulageda tegevuse ja nii lapse- kui ka liiklusohutuse tagamise kaalutlustel pöördus tema poole naispolitseinik.
Seepeale mees muutus koheselt agressiivseks.
Mina olin eemal, no meetrit 50 kindlasti, vestlemas kahe võimaliku tunnistajaga ühes keskkonnaalases rikkumises.
Võimalik, et see mees ei pannud mind alguses tähelegi ja seepärast otsustas mundris naisega kui kaltsuga käituda.
Sain aru, et tüdruk on jamas, mees röökis üle küla "tõ bljat urod, ja ještšjo tebe ustroju, tõ nekto" jms ja ma pidin sekkuma.
Kusjuures, tüdruk püüdis oma väga viletsas vene keeles temale viisakalt, küll nüüd juba segaduses olles selgitada, et mehe käitumine pole õige.
Ja oligi üsna kõhe vaadata riigimaanteel, isast ammu ohtlikul kaugusel rattaga vänderdavat last, see koer oli suht sekundaarne. Kuna selliselt käituv kodanik tuleb juba üle kontrollida, võimalik, et Wismarisse viia jms paluti temal operatiivsõidukisse istuda. Agressiivsus peremehe poolt viis selleni, et koer pööras ära ja hakkas segaduses inimeste vahel ringi jooksma.
Naispolitseinik ütles, et ta kardab. Ei mõista teda hukka, kui lahingus pole enne olnud, siis on hirm tavaline ja mõistetav.
Asi lõppes sellega, et koer lasti minule peale, mees ise oli ülimalt rahuloleva näoga irves kui koer ründele asus.
Mina olen eridressuuris vildist varrukatega pintsakus sitaks "pätina" jooksnud ja tean koerte kehakeelt suurepäraselt. Nii mõnigi sinne foorumlane teab, et mul on kogu aeg olnud endal suured ja kuulekad koerad.
Tean ka seda, missugune on adrekat pungil täis koera lõugade jõud.
Kui koer laskis esiotsa madalale, just minu nina ees ja see tähendab, et ta valmistus hüppeks, võtsin relva ja kui koer oli juba äratõukes- siis lasin. Mul polnud lihtsalt midagi muud teha- kas saada näkkuhüppava 60 kilose lambakoera hambad pähe ja küllap ka mujale või tulistada. Ilma igasuguse paanikata ja veel jõudsin mõelda, et kui siin nüüd see tüdruk hakkab mind rünnanud koera ise laskma, siis laseb ta ilmselt paanikas kogu salve tühjaks ja ka mina saan sellest osa.
Mats käis ära. Koer kukkus peatabamusest tagasi ja peremees kukkus kriiskama.
Pmt toimus relva kasutamine ja tegevus peale seda on kindlalt reglementeeritud, sisekontroll, Wismaris joobekontroll jne. Kuna poisil oli kubemes tõepoolest rebimishaav, leidsin, et seoses relva kasutamisega ja sündmuste edasise prognoosimatu kuluga PEAB olema välistatud võimalus midagi miu kraesse keerata ja hoolimata poisi kategoorilisest vastuseisust kutsusin ISE kiirabi ja helistasin poisi vanematele, et poiss on sattunud selliste sündmuste sisse.
Kui see kiirabi tuli ja poisi üle vaatas (siis olid veel arstid brigaadis), öeldi, et mitte mingil juhul pole see tulistamisega seotud, tavaline rebimishaav. Seda teadsin ma isegi, haav, mis on rebitud, sellest verd praktilisellt ei tule, sest koed pole lõigatud.
Mina nõudsin poisi ülevaatusele toimetamist, et kõik oleks minu osas OK. Poiss ütles, et "vanaema paneb plaastri peale", aga ma sain ta ikkagi ära saadetud, kohalviibinud tunnistajad ka küsisid, et milleks seda vaja on, midagi ju nagu viga pole.
Mõne aja pärast helistas poisi isa ja ütles, et midagi viga pole, aga järsku teatati, et las jääb "jälgimisele"- masinavärk oli käivitunud.
"Jälgiti" kohe vist viis päeva, politsei pressiesinaja andis pressile teateid "laps paraneb kuulihaavast".
Mul oli jube naljakas.
Poisil käisid külas haiglas imelikud inimesed ja küllap tema sealhoidmine täitiski just seda eesmärki, et saaks temale sõnu suhu panna.
Aga poisi vanemad ja poiss olid tublid! Informeerisid mind toimuvast.
Nt neile taheti väga selgeks teha, et tegemist on kuulihaavaga. Küsimusele, et kus siis see kuul nüüd on ja kuidas kaks paari pükse terved on, vastati moel, mis on omamoodi klassika!
Nimelt: "Kuul läks koos pükstega haava ja siis hüppas välja tagasi!"
Koomiline? Minul oli küll naljakas.
Naljakas oli ka see, kui KEKK ekspert-ballistik minule helistas ja küsis, mis ta tegema peab? Nõuavad!
Ma ütlesin, et tehku mida tahavad seal, mina ei sekku, mina vaatan pulli pealt.
Muide selles toimikus, kriminaalasjas, milles pole kunagi isegi kahtlustatavat olnud on koht "pükstel on võimalikud vase jäägid", saate aru "võimalikud".
Reaalses elus nad kas on seal või ei ole. Kusjuures, ballistik küsis, kas ma lasin koera wadcutter tüüpi kuuliga või mantelkuuliga. Ma ütlesin, et andsin ju moona ka üle- needsamad padrunid ju. Ballistik oli selgelt segaduses, sest tal oli käsk midagigi leida! Mees siiski leidis oma lahenduse ja kirjutas "võimalikud", mis tegelikult ju tähendab "puuduvad".
Ma olen näinud toimikut ju kohe asja alguses ja ka pildid sellest "haavast" on koomilised! Selle kriimu ümber oli paksult ja käelabasuuruselt joodi määritud, andmaks sellele mingit koledamat välimust.
Vahva oli jälgida, kuidas see jama iga päevaga üha rohkem viltu vajub.
Miks polnud kahtlustatavatki selles asjas?
Aga neil oli asi tehtud reserviks, et kui saavad mingid tõendid fabritseerida, siis on minu näol ju ka see tegelane olemas. Kui nad oleksid pannud mind kahtlustatavaks, siis oleks pärast tekkinud ju küsimusi, et millega tegeleti?
Sitasti läks neil, ei tulnud välja, kuid see, ilma kahtlustatavata korralsatud "võimuliialduse" paragrahv ei saa tegelikkuses ju ilma kahtlustatavata kvalifikatsioonis esinedagi!
Et võimuliialdus on, koht nagu on ka, ka oleks nagu see, kelle suhtes midagi liialdati, aga kes liialdas- vot seda ei teata ja kirjutatakse krimasja määrusesse "puudub".
No nt lapsel pole ema- laps on, aga ema ei ole ja kõik, ja pole kunagi olnudki!?
Nonsens- pole ju võimalik!
Koomikud!
Nad teadsid algusest peale, et asi on bluff!
Õnneks oli sel lool algusest peale kuni lõpuni neli tunnistajat.
Nii, aga selgitage minule, isamaalised ja rahvuslikult meelestet tegelased, miks ajate mind puudutavat jura, kuid jätate tähelepanuta faktid, et ma olin üks esimesi inimesi Eestis, keda püüti ajakirjanduse läbi hävitada?
Selle asemel, et tunda huvi, kuidas on võimalik, et nelja last vägistanud mees saab 18 kuud "järelevalvet", et riigiametnikele koera peale ässitanud ja üldse mitte EV kodaniku kaitsele sööstab Riigikogu liige, püüdes oma riigi kodanikule inkrimineerida kriminaali- see jätab teid külmaks?
Et kõik on OK? Pole teie asi?
Kuulge, isamaalised ja rahvuslased- te ise saate aru, mida selline käitumine iseloomustab?
Te jurate ka siis mingit minu "personaalküsimust" kui teie lapsele või lapselapsele, 10 aastasele mehenäss selgitab, et "nii on naistel hea" ja selle 10 aastase naiseks teebki?
Või siis, kui homme ajalehes olete ise mingi inkrimineerimisega asjas, mida te teinud pole?
Ikka arutate minu "personaalküsimust"? Vaatate kõrvale, kui see peaks naabriperet ja lapsi puudutama?
Teil pole aega- te tegelete ju A.P. ja isamaaliste asjadega?
Ma miskipärast arvan, et teiesuguste nahka see riik lähebki, nahahoidmisega on lõpuks ka teie omaenda nahk ju turul.
Ma tõesti võin sarnastest juhtumitest paksu raamatu kirjutada, nimelt sellest kuidas nahahoidjate, ahnete, ülbete ja mis iganes värdiseloomuomaduste tõttu hävib kodanike igasugune lootus õigusele ja õiglusele.
Sest tore on ju nina nokkida, mitte täita võetud kohustusi rahva ees. Aga palk tuleb välja võtta!
Mehed- millega te tegelete?
Raisk! Kui oli vaja asju ajada, siis tegin ma seda nii tihti oma raha eest, nt ostes ja põletates oma raha eest ostetud bensiini, lõhkudes oma autosid, et mul oli olukordi, milles nappis söögiraha! Aga mind oli pandud ametisse, milles ma pidin seisma kodanike huvide eest!
Mina aitasin riiki, aga see riik käitus ja käitub oma kodanikega kui kaltsudega!
Minul on rahulik olla- mina tegin niipalju kui sain ja natuke rohkem.
Häbeneda pole mitte midagi!
Aga ikkagi- millega teie tegelete?

P.S.
Otsige üles 2005 aasta mai lõpu või juuni alguse venekeelne ajaleht MK Estonia.
Seal kirjutab ajakirjanik Ikonnikov sellest sündmusest teile kindlasti meeldiva loo.
Nt kuidas isa koos kutsu ja lapsega lihtsalt niisama jalutas ja teda eraautost väljunud ja erariietes bandiidid ründasid, kes olid eestikeelsed, kelle jutust ta aru ei saanud. Kuidas ta nii hirmul oli, kuidas teda need bandiidid lubasid maha lasta ja lõpuks tema hirmutamiseks ta koerale kuuli pähe lasid.
See teile meeldiks ja sobiks. Remarkina- ma valdan vene keelt nii perfektselt, et ega aru saagi, et ma eestlane olen ja kogu jutt oli kohapeal 100% venekeelne, isegi kehva vene keele oskusega tütarlapse poolt, kuid seegi oli mõistetav.
Muide, mõned eestikeelsete lehtede ajakirjanikud hiljem vabandasid, et uskusid alguses Raivo Küüdi ja politsei pressiesindaja poolt neile edastatud ebaadekvaatset infot.
Ma nautisin kogu seda janti, keeldusin mistahes pakutud abist, sest tahtsin näha, kui kaugele võivad poliitilised tellimused minna.
I.M. kohalesaabumine oli juhus, koera pealelasmine oli samuti juhus, kuid peale kella 18 toiminud sündmused polnud enam juhus vaid katse mind läbi selle sündmuse kompromiteerida ja seeläbi ametist lahti saada, ma olin väga jalus mõnel.
Ja nüüd, mil sündmusest on möödas pea 15 aastat- nüüdki leidub tarkpäid, kes seda teha püüavad

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.


Viimati muutis seda Kulgeja (Püh Jan 26, 2020 3:36 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 3:26 pm    Teema: Vasta viitega

Wa-haa. Päris erootikaks on siin asi läinud Very Happy

wiiking kirjutas:


Konkurents laipade jagamisel. PEDEKARI!



Ei, Ma siiski kaldun arvama, et Me ei konkureeri. Vähemalt selliselt mõttekäigult pole ma ennast avastanud veel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 3:39 pm    Teema: Vasta viitega

Sina oled samasugune, mängid rahvuslast ja natsikut, aga tegelikkuses on sul jumala savi, mis riigis toimunud on ja toimub, peaasi, et oma perse terve on!
Aga kui inimene asjust aru ei saa, siis ta peabki kõike erootikaks muide. Paberile tõmmatud joon on ka erootilise sisuga? Eksjuonju!

Aga laibajagajast viikingiluulus primitiivile ka, laibakontekstne lugu:


Sa just olid, vähemalt ise arvasid, et elad, aga lihtsalt olid ja nüüd, vot nüüd, täiesti ootamatult surid.
Libisesid vannitoas, lõid oma raske õllese pea ära ja nüüd vedeled. Külmal põrandal, aga külma ei tunne. Veel minut aega tagasi sa ju olid aga nüüd enam ei ole...
Sinust jäi järele kortsus lina millel magasid, konid mis sa õue maha viskasid, kõõm su särgil, peenraha taskus mida sa veel mõni tund tagasi poes näppude vahel veeretasid. Tegelikult siis mitte midagi.
Aga nüüd sa vedeled põrandal ja ei hinga.
Arvuti töötab laual edasi. Isegi skriinseiver pole veel tööle hakanud.
Keegi just saadab mingit kirja sulle. Tzinn...kohal- sa ei loe seda mitte kunagi.
Sest nüüd oled sa ju seliti põrandal ja ei hinga... su tuhmuvates silmades on muide esialgu imestus. Kui sa oleksid surnuks külmunud, läheksid su silmad jäälilledesse ja sul oleks väga tontlik ilme. Aga sina oled toas. Siin on nüansid, võiks olla pigem nädal silmad jäälilledes, kui nädal suvel päikesepoolses toas, kole ja pundunud. Aga õnneks leitakse sind juba järgmisel päeval ja toas on jahe.
Sa oled seliti ja veri sinus hakkab gravitatsiooni tõttu allapoole valguma, su ninaots läheb teravamaks ja su nägu võtab hoopis teise, seniolematult halli ilme.

Sugulastel läks muide hästi- oleks sa kukkunud näoli, valguks veri näkku ja sa oleksid leidmise ajaks näost sinililla kui Fantoom. Templivärvi tempel ajju leidjatele! Meigiksid muide ka sinilillana sind morgis matusteks tänapäeval ära kui lits Margo Herbertstrasselt- poleks häda midagi- nagu uus...
Aga kordki ju peab vedama! Vähemalt kukkusid selili!

Hiljem heliseb telefon, aga sa vedeled põrandal ja ei võta kõnet vastu. Mitte ühtegi enam.
Aga ehk keegi soovib sinule öelda midagi väga tähtsat?
Tegelikult pole see enam üldse tähtis ja polegi enam olemas midagi tähtsat, sest sa lihtsalt oled surnud.

Aga natuke enne seda, kui sa hingamise lõpetasid, tulid sa korraks teadvusele.
Sa said aru, et vist on lõpp ja küsisid endalt : "Kas oligi kogu ELU? Mida ma tegin, kas ongi kõik?"
Meelde tuli kuidas teistel sitta süüa soovitasid, debiilikuteks sõimasid ja nii sa olid- mitte ei elanud, aga olid... ja siis pöördusid isegi korraks Looja poole, et ehk aitab. Sa olid tema üle nii palju irvitanud, et tal oli su olemisest või mitteolemisest täiesti ükskõik. Võimalik, et ta mõtles su hädise palve peale: "Söö sitta!"
Siis sa enam äkki ei hinganud ja hetk hiljem ka pulss su kaelal ei olnud enam aktiivne.
Nüüd sind enam ei ole ka. Enam pole ka midagi tähtsat.

Kuna sa ju pole vana, ei põdenud ka peale kroonilise mõttepuudulikkuse mingit koledat tõbe ja sinu surma asjaolud on ebaselged, pakivad sünged onud sind musta kilekotti ja viivad üsna hooletult kaubikusse, kus juba neli ees on, erinevalt sinust nendest kolm elasid, mitte ainult ei olnud.
Kuid sel hetkel olete selle kaubiku kaubaruumis kõige suuremas demokraatias ja võrdsed, teid polegi enam. Mehed kabiinis on aga veel olemas ja võimalik, et eluski. Nüüd pole sugulasi lähedal, ei pea mingit karu maski näole manama ja jube härdalt etlema ja nad vestlevad rõõmsalt, kasvõi näiteks oma lapse sünnipäevast- see on nende argipäev ja sinuga oli kõik hästi- "värske" laip, mõnele saaks sõrme sisse torgata, mõni tuleb kokku korjata ja see pole tegelikult miski idiüll ehk unistus.
Sõit morgi, sinu staatus on "võimalik vägivald".
Kergelt joogine meesterahvas lennutab su külmikusse, kui on kohta, kui kohta pole, siis lendad riita. Võimalik, et juba alasti, sest laibakott võib minna taaskasutusse kui sa puhas oled ja vaadeldav pilt meenutab kroonikat koonduslaagritest.
Kohtuarst võib olla noor, nägus tütarlaps ja nüüd oled kogu oma alastuses ja inetu ihuga tema ees laual. Su ihu uuritakse ja otsitakse vigastusi. Kuna on tegemist koljutraumaga, tehakse sulle kuklasse lõiked ja su skalp veetakse üle pea näole kui surnud rebasel. Koljutrauma on vaadeldav kui kõksu saanud keedumuna, kas killunev, muljutud- kuidas kunagi, mõnel on kolp kui mahakukkunud keedumuna, nt kõrgelt kukkunuil.
Nüüd on aeg kohtuarstil otsustada, kas sind edasi lõikuda või mitte. Kui tehakse täislaks teenindus, kaalutakse ära kõik sinu siseelundid, kirjutatakse üles vastavas staadiumis maksatsirroos, kas kopsud on suitsetaja omad, mida ja millal sõid ja väga palju muud, mida oleks kirjeldada ebakohane.
Su sisikond lennutatakse punasesse prügikotti ja sinu kest õmmeldakse kokku kui vana kartulikott.
Aga sind enam pole ja see on tähtsusetu.
See ongi lõpp.
Kõik läbivad üsna sarnase protseduuri, olenevalt lagunemisastmest muidugi on nüansse igasuguseid, kuid filmides vaadeldava tilulilu ja ilu asemel on asjad siiski tunduvalt proosalisemad, kui sedagi.
Sellest hetkest, kui su hingamine lõppes on ju kõik sinule tegelikult absoluutselt tähtsusetu. Sa ju ei häbene isegi oma inetut ihu ja kortsutõmbubud elundit noore naise ees laual liikumatult vedeledes- sind ei ole enam.
Ainus tähtis periood on siiski esimesest hingetõmbest kuni viimaseni.
Nüüd tasuks siiski mõelda, kas viimased mõtted võiksid olla: "Ossaraisk, oli alles ELU!" või "Mis see nüüd oli, ma saatsin kõiki kusagile ja soovitasin sitta süüa! Palun natuke veel, ma hakkan heaks!"
Aga Looja ei usu sind, sest oled tema antud Elu lihtsalt ära olnud.
Olemisel ja Elamisel on üüratusuur vahe. Sa sülitasid oma Elu peale ja elamise asemel olid. Olid ja tahtsid- mõnda asja näiteks, mõnikord said ka. Võimalik, et elad järgmise elu nt kilpkonnana, roomates ringi mingis kuumas stepis ja nii sada aastat, kusjuures pole välistatud, et mõeldes sada aastat selle peale, kuidas sa eelmises elus räuskasid inimeste peale, nende peale kes elasid, tehes seda ilmselt siiski lollusest, sest sa ei osanud isegi kade olla selliste peale. Haletsusest sinu vastu ei antud sulle isegi keretäit. Arvasid ise, et oled tark ja tegija. Tegelikult ju ei olnud. Lihtsalt olid.
Parandad ehk meelt ja püüad elada? Muide- Elu algab sellest hetkest, mil oled sellest nõus kellegi, mitte millegi nimel loobuma ja võtad Surma sõbraks, sest tema on sulle sinu kõige truum kaaslane, kes on sinu kõrval sellest esimesest kuni viimase hingetõmbeni. Ka temaga tuleb osata läbi saada.
See, kes tema ja surnute üle irvitab, sellega ta hästi läbi ei saa. Sina irvitad ju.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.


Viimati muutis seda Kulgeja (Püh Jan 26, 2020 3:42 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 3:41 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja, ise sa ju tegeled lehekülgede kaupa siin nii oma isiklike kui ka ametialaste personaalküsimustega ja foorumile kohaselt saad tagasisidet, kusjuures kas see tagasiside meeldib sulle või mitte, on jällegi ainult sinu personaalküsimus.
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 3:52 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
Sina oled samasugune, mängid rahvuslast ja natsikut, aga tegelikkuses on sul jumala savi, mis riigis toimunud on ja toimub, peaasi, et oma perse terve on!
Aga kui inimene asjust aru ei saa, siis ta peabki kõike erootikaks muide. Paberile tõmmatud joon on ka erootilise sisuga? Eksjuonju!



Ulmevaldkonna kirjanduspreemia laureaat oled
Sinu tekstid siin on nagu barun von münchhausen´i sulest (tirid iseennast soost juukseidpidi välja, samas, päriselus, teisi jalgealla tallates)

Koolipoisid vast loevad suu ammuli su memuaare... -vähe areneum aju kaldub arvama, et tegemist on patoloogilise diagnoosiga. Tõde jaab kuskile kahe vahele seal.

Proovi olla ja proovi seista ka selle eest mida väidad ennast olevat/seisvat.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 3:53 pm    Teema: Vasta viitega

Insup kirjutas:
Kulgeja, ise sa ju tegeled lehekülgede kaupa siin nii oma isiklike kui ka ametialaste personaalküsimustega ja foorumile kohaselt saad tagasisidet, kusjuures kas see tagasiside meeldib sulle või mitte, on jällegi ainult sinu personaalküsimus.


Aamen!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 4:02 pm    Teema: Vasta viitega

Tead, Insup, see on üldse esimene kord, kui ma selle loo avalikult lahti kirjutan.
Ka ei jätku sul oidu selleks, et mõista, et tegu pole mitte minu personaalküsimusega.
Tegemist on kaasajal väga levinud ajakirjandusliku teellitud hävitamise lahtikirjutamisega, sest kui keisse jälgida, siis on need kõik üsna sarnased.
Hetkel oli suurepärane võimalus kirjutada selle pooletoobise Wiikingimehe rõõmuhõiske taustal, et asjad elavad edasi ja ka 15 aastat peale nende sitast valmisvoolimist.
Miks ma pole lasknud seda saasta netist ära koristada?
Vot just selleks, et näha, millal teema ellu äratatakse ja see nüüd juhtuski. Netist saaks ju sellise "kompra" kergelt maha, eriti siis, kui selle kohta on väljastatud dokumendid, et A.P. pole isegi selles asjas mitte kunagi kahtlustatav olnud.
Seoses sellega on mul harukordne ja hea võimalus siinsele sootsiumile selgitada ja "juuresolevalt pildilt" näidata, kuidas asjad toimivad.
Kas õpetusena, hoiatusena, millena iganes ja ka selleks, et jalehtedes inimeste kohta, nii negatiivset kui ka positiivset ei peaks Püha Tõe Kriteeriumina võtma.
Ei- ikka keegi võtab vaevaks piriseda ja just selle üle, kui miskit asja teile selgeks teha püütakse.
Siin foorumis on inimesi, kes mind tõsiselt võtavad- need, kelle asjad olen ma perfektselt korda ajanud, ka kohtuni välja.
Ja tegelikult ma veelkord teatan- mul pole vähimatki tähtsust sellest, kes mida arvab, kuid ärge püüdke oma rumaluses teisi segada- ehk nemd soovivad siinmail toimuvast Tõde teada.
Miks minu keiss?
Jumal hoidku- see on musternäide sellest, kuidas katsetatakse kõikvõimalikke tempe nende peal, kes võivad olla või on ohtlikud kas raha taskusse ajajatele, kriminaalidele, kes rahvast kurnavad jne,
See on õpikunäide ja minu osa selles on tegelikult marginaalne- see on näide toimunust ja just sootsiumile teadmiseks ja selles ei peaks kahtlema- mul on dokumendid, kirikupitsatitega dokumendid ja nendele on kirjutet Põhja ringkonnaprokuratuur Eesti vabariifgi Riigiprokuratuur jne.
See pole bluff- see on justnimelt Tõde, mis elab oma elu edasi hoolimata teie arvamustest.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.


Viimati muutis seda Kulgeja (Püh Jan 26, 2020 4:13 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 4:11 pm    Teema: Vasta viitega

OK, mehed, Tinypic ei funka enam, ma paneksin mõne dokumendi üles, et eriti rumalad alla lasta.
Mida kasutate, mis oleks sama loogiline kui TinyPic oli?
Teie olete Münhausenid, mina võin kõik ära tüendada ja kui soovite, püüdke esitada mistahes minu väite kohta teabenõuded nt Politsei ja Piirivalveametile Riigiproksile- nad midagi ikka loodetavasti vastavad.
Ja "asjade seismise eest" jms käigus on minu inetu ihu olnud rohkem ohus kui teie omad kokku
Sest alati peale püüdu kokku leppida, nt kõige naljakam altkäemaksuna kvalifitseeruv pakkumine oli mootorsaan- keeldumisele järgneb rünnak, kas siis otsene või kaudne, läbi just selliste "tulistas last" moel.
Paljud ei kannata välja, paljud võtavadki, täiesti tüüpiline muide.

Ja sellegi sündmuse sõnavõtu tagajärg võib vabalt olla minule mingisuguse jama korraldamine, sest ma valdan väga sensitiivset infot ja seda ju teatakse, sest olen siingi mõnikord mõnes teemas killu poetanud.
Meelega kusjuures, sest asjaga seotud saavad kohe aru, millest tegelikult jutt käib.
Kuid- ma saan aru, et rahvuslikult meelestet isamaalised tegelased ei oskagi asjade vahel seoseid leida ja kui ka ilmselgelt on tegemist faktidega, siis nad eitavad ja hakkavad hoopis tõerääkijat halvustama.
Ajupesu viimase paarikümne aasta vältel on mõne isiku osas väga õnnestunult toiminud.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.


Viimati muutis seda Kulgeja (Püh Jan 26, 2020 4:23 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 4:21 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
OK, mehed, Tinypic ei funka enam, ma paneksin mõne dokumendi üles, et eriti rumalad alla lasta.
.


Jah... Sina lased alla-üles-üle-maha ja midaiganes, sest sa oled Eriti Kõva Tegija (EKT)
Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 4:26 pm    Teema: Vasta viitega

Ei ole, EKT on see, kes on üles kasvatanud hoolimata sinusuguste olemasolust nt viis last ja need on arukateks inimesteks sirgunud.
Mina olen kogu elu mingi loll sõdur olnud, kes teiste nimel oma asjad ripakile on jätnud.
Aga väga huvitav on kusjuures.
See, kes on mingis lahingus alalõpmata, see lihtsalt on seal, minul on lihtsalt vedanud.
Aga sinul?

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 4:32 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:

See, kes on mingis lahingus alalõpmata, see lihtsalt on seal, minul on lihtsalt vedanud.
Aga sinul?


Minul on nii vedanud, kui mittevedanud...
Aga see karastab ja teeb igasuguste lauluräästaste näpuvehkimiste suhtes apaatseks.
Õpetab õiglust küsima, tundmata vähimatki võltshirmu, kuna elu on näidanud, et bezpridel ei püsi kotis (olenemata mistahest ulemjuttudest)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 4:56 pm    Teema: Vasta viitega

Aga tõenda, et tegemist on ulmejuttudega- sa ju süüdistad mind praegu valetamises.
Noh, millega dokumente üles laadida, ütleb keegi? Mul on kiiruga tehtud fotod, tekstina ei ole võimalik fotolt saata ja seepeale ütleksidki mõned, et "saab kirjutada ju mida iganes" vms.
PDF-ina on ka terve posu, aga kõik järjekorras, hetketeema on primaarne.
Iga asi omal ajal või veidi hiljem.
Kui keegi peab Münhauseni jutuks Heinmetsa kohtukeissi ja tal ei teki küsimust, kuidas selline asi saab üldse võimalik olla- siis peab see üks väga raskelt haige inimene olema.
Usun, et kannatanuid oli rohkem, kuid lihtsalt ei uuritud.
JAH, minule helistas politseiametnik ja ütles, et kui ma selle mehega tegelen siis teevad nad MINUST pedofiili! Ma tean kes helistas ja tean, kes peale teda helistas.
See lugu on sürrealismi, ebaõigluse ja kriminaali protekteerimise musternäide!
Mitte Münhauseni lugu.
Minu "lapsetulistamise" lugu on samuti niivõrd sürrealistlik, et mõnele, kes asju seostada ei oska, see tundubki täiesti uskumatuna!
Otsige MK Estonia artikkel üles- vot siis saate alles muinasjuttu lugeda. Rahvuslased Very Happy
Selgub, et rahvuslased on nõus sellega, et pedofiilinäss võib tarvitada 9-10 aastaseid plikatirtse, andes neile 50 krooni ja kõik on OK?
Et see, kui riigikogulane hakkab oma kodaniku eest väljaastumise asemel protekteerima kurjategijat, kes pole isegi mitte kodanik- ka see on rahvuslikut jumala äge ja õige`?
Münhausen?
Päriselt ka, mis asju te ajate?

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:01 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
rahvuslikut jumala äge ja õige`?
Münhausen?
Päriselt ka, mis asju te ajate?


Vaata, sellepärast ma Sulle täna polegi lohh öelnud (olenemata sellest, et Sa seda oled)
Sinu aktsiad lihtsalt tõusid, kuna pedofiile tulebki oksakülge panna.

Aga SU muud teemad siin varemalt. Mida sa nendega otsid? -kaastunnet?

Ma ei sea kunagi kahtluse alla seda, mida tõestada suudetakse
Aga ma ütlen, et Ära valeta! ja ära korda teiste valet.
Demagoogiliselt proovid sa siin kõik segi lihtsalt paista ja üldpilti hägustada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:06 pm    Teema: Vasta viitega

Sa räägid, et mingite kajastustega on Sulle liiga tehtud... ometi ise samamoodi käitudes ja teistele liigatehes kellegi kolmanda valet kuulutades...
Kus on siin see Õiglus, mida Sa ju niikõvasti taga ajad??? -Kuskohas???
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:10 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen ju pakkunud:
Tule õue ja loe oma bazar läbi (väljaprinditult) Esita vastuväited ja kui Me kokkulepet ei saavuta siis teeme kontakti. Kõik igati ilus/lihtne/ läbipaistev.
Miks peaks Mina selja küüru tõmbama?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:22 pm    Teema: Vasta viitega

Mis asju te ajate, mida teile selle eest lubati jne küsib siin Kulgeja. A mul tekib sama küsimus, mis asja see Kulgeja siin ajab? Kohtleb ja õpetab siin täiskasvanud inimesi nagu 3nda klassi lapsi. Ennekuulmatu tõesti, et mingeid keisse kinni mätsitakse, ajakirjandus on kuhugi kallutatud, pakutakse altkäemaksu, ostetakse seadust jne kahjuks on selline elu kestnud vähemalt rooma ajast saadik ja vaevalt kunagi ka otsa lõpeb.
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:32 pm    Teema: Vasta viitega

Bazaar on sinul ja sa kujutad endale asju ette. Ka on seni arusaamatu, kelle asju sa praegu ajad.
Sa üldse saad aru, mida sa peast ikkagi välja ajad- mina peaksin sinule mingit aruandlust kusagil tegema!?
Kaastunne on, selliste suhtes kui sina, sest teie nahka lähebki Eesti!
Inimesed lahkuvad just teiesuguste pärast samuti kui mingi "majanduspaguluse" alusel.
Minul kaastunnet pole vaja, mina olen hakkama saanud.
Ma tean, et kui asjad kisuvad selle poole, et Tõde tuleb lagedale, siis aktiviseeruvad just sellised, kellega saab manipuleerida, nt sina.
Aga kujutlusvõimega on asjad sinul väga korras.
Et teised peaksid küüru end vedama!?
Imelik mees oled.
Kui on see foorum jalus ja seda tuleb labastada, siin sõnavõtjaid halvustada jms- siis on selle taga mitte sina, aga keegi teine ikkagi, ka ülejäänud "imelike" taga.
Lihtsalt lambist sellised rünnakukatsed ei tule mitte kunagi.
Niikuinii lendab mõni kinni, ütle edasi.
Varastada pole vaja ja teisi siis varasteks sõimata- see on su ässitajatele.
Mina ei kisa siin, et vähemalt 10 aastat mind iga kevad ja suve lõpp vargaks ja hauaröövliks sõimatakse.
Täiesti alusetult kusjuures ja mitte vaid mind, aga sadu inimesi.
Ja ei arva, et ma olen nii tegija, et kamandan teisi kusagile karuperse tulema.
Ega mõni siiski end üle ei hinda? Mina küll pigem väldiks "kontakti" viimase võimaluseni, tead, suur pahandus võib juhtuda.
Very Happy
Koomikud... terve foorumi täis sittunud.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:37 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
Bazaar on sinul ja sa kujutad endale asju ette. Ka on seni arusaamatu, kelle asju sa praegu ajad.
Sa üldse saad aru, mida sa peast ikkagi välja ajad- mina peaksin sinule mingit aruandlust kusagil tegema!?
Kaastunne on, selliste suhtes kui sina, sest teie nahka lähebki Eesti!
Inimesed lahkuvad just teiesuguste pärast samuti kui mingi "majanduspaguluse" alusel.
Minul kaastunnet pole vaja, mina olen hakkama saanud.
Ma tean, et kui asjad kisuvad selle poole, et Tõde tuleb lagedale, siis aktiviseeruvad just sellised, kellega saab manipuleerida, nt sina.
Aga kujutlusvõimega on asjad sinul väga korras.
Et teised peaksid küüru end vedama!?
Imelik mees oled.
Kui on see foorum jalus ja seda tuleb labastada, siin sõnavõtjaid halvustada jms- siis on selle taga mitte sina, aga keegi teine ikkagi, ka ülejäänud "imelike" taga.
Lihtsalt lambist sellised rünnakukatsed ei tule mitte kunagi.
Niikuinii lendab mõni kinni, ütle edasi.
Varastada pole vaja ja teisi siis varasteks sõimata- see on su ässitajatele.
Mina ei kisa siin, et vähemalt 10 aastat mind iga kevad ja suve lõpp vargaks ja hauaröövliks sõimatakse.
Täiesti alusetult kusjuures ja mitte vaid mind, aga sadu inimesi.
Ja ei arva, et ma olen nii tegija, et kamandan teisi kusagile karuperse tulema.
Ega mõni siiski end üle ei hinda? Mina küll pigem väldiks "kontakti" viimase võimaluseni, tead, suur pahandus võib juhtuda.
Very Happy
Koomikud... terve foorumi täis sittunud.


Purje viimase postituse peale:
"Suur naer saalis... aplaus ja jutud ka"
otsi abi! -päris ausalt.
maailm ei keerle sinusuguste vandenõuteoreetikute ümber (ise sa seda muidugi endale nii seletatavaks püüad mõelda, et hirmupeer tagant välja ei vopsaks...)
Kurb
Ja andeks ei anta ikkagi Wink


Viimati muutis seda Feeliks_Jalgraud (Püh Jan 26, 2020 5:39 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:37 pm    Teema: Vasta viitega

Aga insup, loe EDASI lehte, seal kirjutatakse, kuidas asjad tegelikult on, nt miks Kerstident Antarktikas on, lakei Kadriorust annab teada, sõna vaba ja puha.
SULASELGE TÕDE!
Eesmärke olla kolm:
Esiteks läheb Kaljulaid Antarktikasse "Eesti lugu rääkima". Kahjuks jäi vähimagi selguseta, kes seda lugu kuulama hakkavad? Antarktika avastamisest saadik seal märkimisväärseid rahvakogunemisi korraldatud pole, ju nüüd asjad muutuvad. Suuremad sealsed kogukonnad moodustavad pingviinid ja loivalised; näis, äkki siis neile?
Teine eesmärk olla "ID-kaardi tutvustamine". Antarktikas on see kindlasti väga vajalik; kujutan ette, et seal võib ID-kaardiga soojem olla küll.
Kolmas eesmärk olevat "kliimaprobleemide tutvustamine Antarktikale". Seda viimast, nagu ka kogu eelnevat jama, on nii keeruline kommenteerida, et ma ei hakka üritamagi. Maksumaksja rahast on lihtsalt kahju...


Kui lolliks selliste argumentide esitaja teid ja mind peab!?
Seda usud- et juba Rooma ajast on nii?
Jumalauta! Te tõsiselt mõmisete mõnust sellist tõde lugedes?

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:40 pm    Teema: Vasta viitega

Kui sa just poolearulistega suhtlemise mittesoovimist hirmuks pead- no olgu peale.
Naera pealegi. Mul savi sinust.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 5:46 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
Kui sa just poolearulistega suhtlemise mittesoovimist hirmuks pead- no olgu peale.
Naera pealegi. Mul savi sinust.


Seda Me juba siin näeme, kui "savi" sul on Very Happy
Kohe põrutad järgmise fõljetoni veel, et oma eksistentsi iseendale õigustada ja imetleda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 6:03 pm    Teema: Vasta viitega

Tead, Jalgraud või kesiganes- on sinule keegi varem ka öelnud, et sa oled üks väga rumal inimene?
Põhjendamatult enesekindel samuti.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 6:07 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
Tead, Jalgraud või kesiganes- on sinule keegi varem ka öelnud, et sa oled üks väga rumal inimene?
Põhjendamatult enesekindel samuti.


sina just ütlesid... -ma lähen nüüd kapist sittumise pükse otsima ja homme kolin Eestist ära.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 6:42 pm    Teema: Vasta viitega

Ma siin lugesin kahe lehekülje pealt kokku kõike mis Ma olen:
Rumal
Loll
Narkomaan
Joodik
Kommunist
Kellegi salateenistuse ettur
Pättide ettur
Põhjendamatult enesekindel
Pedekarja liige
Natsik
"Rahvuslane"

ja vast miskit veel. Selline tunne, et Mees nagu orkester. (uhke värk igatahes)

A vaat sina, Purje, oled ainult lohh Very Happy

Kuidagi ebavõrdselt on see eneseväljandamise noolte pildumine käinud Very Happy


Viimati muutis seda Feeliks_Jalgraud (Püh Jan 26, 2020 6:53 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 6:50 pm    Teema: Vasta viitega

Oma värki sa juba praegu oled päris palju suutnud müüa, ilma tulu toomata Laughing Lalise siin v muus foorumis, vahet pole. Hull kangelane kes arvab et suvaline foorumlane ja kõik, aga mitte tema, ainsana tema on hullult laipu vedanud jne., jne. Rohkem kui mõni arst jne.

Jne., eesti patrioot. Edu, edu, edu!

Sa tra ära jummala eest rohkem pääle võta! See on ohtlik. Su oma sõbrad aga neid enam mendis pole...ehk saavad aidata. Ole rahulik.

Krdi idikas!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 6:55 pm    Teema: Vasta viitega

KULGEJA kirjutab rasvase pealkirjaga lugusid, et Margus, ära bänni jne. Laughing Laughing

Mul jummala savi. Aga idikas on omaenese jutu sisse nii end mähkinud et otsa enam ei leia.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 6:56 pm    Teema: Vasta viitega

wiiking kirjutas:
Oma värki sa juba praegu oled päris palju suutnud müüa, ilma tulu toomata Laughing Lalise siin v muus foorumis, vahet pole. Hull kangelane kes arvab et suvaline foorumlane ja kõik, aga mitte tema, ainsana tema on hullult laipu vedanud jne., jne. Rohkem kui mõni arst jne.

Jne., eesti patrioot. Edu, edu, edu!

Sa tra ära jummala eest rohkem pääle võta! See on ohtlik. Su oma sõbrad aga neid enam mendis pole...ehk saavad aidata. Ole rahulik.

Krdi idikas!


Oot kuspihta see nüüd kanaliseeriti?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 7:00 pm    Teema: Vasta viitega

Minu pärast võid ka edasi ametnikuna töötada...näiteks ole koristaja kartseris Cool Laughing

Muide need postid teen hetkel enne kogu seda tänast lugu läbi lugemata aga lõik lõigu haaval. Sa peksad siin mind, end, Jalgrauda, pane sõbrale kardinalile kah Laughing Laughing Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 7:01 pm    Teema: Vasta viitega

Teema algus oligi siin ühest ajakirjast, et Kulgeja, kas lugesid enne läbi kui arvustama hakkasid? Õnneks on nõuka aeg läbi ning sinu unistus ei täitu ning igaüks loeb EDASI mida tahab ja usub keda tahab ning usub niipalju kui tahab, Sina oled aga vist kaotanud usu, et ka teised inimesed võivad pisutki arukad olla, et oskavad midagi, mõtlevad midagi ning arvavad midagi.
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 7:12 pm    Teema: Vasta viitega

Feeliks, no ta ju müüb ise endale aru andmata et tulu pole, temale. Tehku siis raamat, aga ta ei julge. Ahne muidugi ei taha olla, aga tulu iga inimene soovib...Ta ei julge, ta siin pasandab, nüüd sinu kallal enne minu kallal jne. Kogu see FAKKING foorum siin juba tema pasa järele haiseb ja eks hakkab ka muu pask haisema, meie kõigi osakestega Laughing Razz

Vend jummala närvis ma isegi enam tegelt aru saa mille peale. Ravile rääbakas...eks talle sinnagi kaasa antakse relvaluba ja relv, ta mega ametnik ja kohati tema enda jutu järgi ju täitsa loetav et targem veelgi kui need tavaametnikud jne.

Erilise staatusega poeg. Austus lugupidamine Mr. Green Mr. Green
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Püh Jan 26, 2020 7:21 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen maininud, MODE koht öelda mis ja kes ja kus Cool

Enne aga kui tema reageerib siiski eesti mees ütleb ja vabalt...paljudele ei meeldi ja pole viisakas aga krdi KULGEJALE ja muidugi ka HADESELE et käige siit kskrt neeh ja sähmilt, rsk!! Väga sähmilt!!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 12:31 am    Teema: Vasta viitega

Teatan avalikult, et Minul on Villega asi korras. Jõudsime vägivallatult teineteise mõistmisele.
Aga Üks suur tegija on siin veel... kellega asi mitte korras pole Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 2:08 am    Teema: Vasta viitega

No näed, jõudsin tagasi ja selline üllatus kohe!
No tore muidugi, et Ville sulle andeks andis. Ville pole üldse paha inimene, mis sest et kolm tükki korraga ära puuris, aga asja eest ju!
Tead, ma siin kollektiiviga arutasin asja ja mina ei saa sinule andeks niisama ja kohe anda. Minul on kohe selline kehv iseloom, kas tead. Ville on selline lihtne tore maamees, mina kaalutlev Tallinna kaabakas, hästi olgu siis endine. Ma nüüd ikka ka päris ontlik võrreldes varasemaga.
Kõigepealt püüa avalikult vabandada, vaatame ja oma rumaluse motiive ka avalikult selgitada, siis tuleb arutlusele see, kas esitada rahaline nõue või mitte ja kui- siis kui suur.
Ole siis tubli poiss, väldi juhuslikke vahekordi, uinudes pane silmad kinni.
Võta ka mingi suhtlemiskoolitus ka, et edaspidi naela jalga ei astuks.
Ole terve!

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 2:18 am    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
No näed, jõudsin tagasi ja selline üllatus kohe!
No tore muidugi, et Ville sulle andeks andis. Ville pole üldse paha inimene, mis sest et kolm tükki korraga ära puuris, aga asja eest ju!
Tead, ma siin kollektiiviga arutasin asja ja mina ei saa sinule andeks niisama ja kohe anda. Minul on kohe selline kehv iseloom, kas tead. Ville on selline lihtne tore maamees, mina kaalutlev Tallinna kaabakas, hästi olgu siis endine. Ma nüüd ikka ka päris ontlik võrreldes varasemaga.
Kõigepealt püüa avalikult vabandada, vaatame ja oma rumaluse motiive ka avalikult selgitada, siis tuleb arutlusele see, kas esitada rahaline nõue või mitte ja kui- siis kui suur.
Ole siis tubli poiss, väldi juhuslikke vahekordi, uinudes pane silmad kinni.
Võta ka mingi suhtlemiskoolitus ka, et edaspidi naela jalga ei astuks.
Ole terve!


Oi ei... sul on asjast väga vale arusaam ja oma peas kokkukeedetud muinasloo narrativ, et ennast upitada...
Sina aruta oma poistega oma asjau... kutsu nad endaga õue ka koos kui ise ei saa (enne maini muidugi ära, et su oma suu on sinu kõigesuurem süüdlane)

Vahekordi võid kaitsmata ka teha seal omasugustega Very Happy

Ja sinusugune lohh veel mingeid nõudeid suudab esitada Very Happy -mõnda paadialust võid pommida kui pensionist endal puudu tuleb (ajupuudulikkuse eest ikka pensi vast antas. Kui veel ei ant, siis mine küsi... saad ilma komisjonita)

Täiesti persse vend ikka oled, -ego on kõrgem kui kaelkirjaku vitt... aga olek ei kanna välja kuidagi... Odav bezpridelik oled, kes siin viimase kahe leheküljega on iseendale nii ränga mütsi pähe kudunud, et isegi issameie lugemine enam ei aita.

Mine kaeba kollektiivile ja küsi asüüli Very Happy


Viimati muutis seda Feeliks_Jalgraud (Esm Jan 27, 2020 2:54 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 2:35 am    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:

Tead, ma siin kollektiiviga arutasin asja..../


Ma arutan ka siis kollektiiviga, et võrdsem oleks. Õiglus ennekõike.


Ole siis Muhe ja maga kenasti. (vaata, et unepealt leemega puuksu ei tule... inimesel hakkab seedimine juksima kui närviline aeg)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 3:17 am    Teema: Vasta viitega

Ma nüüd sulle viimast korda kirjutan, ja püüa nüüd asja süveneda.
Sa ilmusid kusagilt, ülbelt, siiamaani on täiesti ebaselge, mis asjus, mida tahad jne. Oli tore kaasa mängida- lollide seas on mõnikord tore.
Sa ullike läksid mänguga kaasa ja küllap arvasid, et minupoolne sinu suhtes siiski väga viisakas suhtlemine on mingi hirm või mis iganes sinu segiläinud peake genereeris.
Ma olengi viisakas, kuid igal asjal on piir, oled sa midagi sellist kunagi kuulnud.
Loe oma geenereeringud läbi ja ütle arvamus, kas jäädki oma sellisete avalikku ruumi minu suhtes kirjutatud seisukohtade juurde :

inii!
Mõlemad kauboid panivad sittumise püksid jalaga.... -õue ei tule... ja kuulatavad edasi oma võlts-narratiivi?
Või siiski.... -on neil niiplju muna, et öelda (näost näkku) "Sorri, läks valede inimeste pihta meie möga" ??? Kuidas jääb?
Tuleb välja, et Purje on samasugune lohh nagu Dreving... oma vigu nad ei suuda tunnistada nagu MEHED!
-sinusugune lohh on liiga nork mõistmaks ja hakkab vandenõuteooriaid keerutama
Ma kaldun arvama, et sinusugune lohhist jutumees /vandenõuteoreetik tuleks ühiskonnast kinnisesse asutusse isoleerida.
sind lohhi otsiti päris kenasti taga nende "sama aja poiste poolt" kui sul lahutus oli... -siis sa nii jutukas polnud.
Vaata Lohh,
mina keemiat ei tarvita juba selle algusaegadest(ei saa salata, et on proovitud, kuid paraku ka kohe sai selgeks, et sVahekordi võid kaitsmata ka teha seal omasugustega Very Happy

Ja sinusugune lohh veel mingeid nõudeid suudab esitada Very Happy -mõnda paadialust võid pommida kui pensionist endal puudu tuleb (ajupuudulikkuse eest ikka pensi vast antas. Kui veel ei ant, siis mine küsi... saad ilma komisjonita)

Täiesti persse vend ikka oled, -ego on kõrgem kui kaelkirjaku vitt... aga olek ei kanna välja kuidagi...

Ole siis Muhe ja maga kenasti. (vaata, et unepealt leemega puuksu ei tule... inimesel hakkab seedimine juksima kui närviline aeg)
A vaat sina, Purje, oled ainult lohh
otsi abi! -päris ausalt.
maailm ei keerle sinusuguste vandenõuteoreetikute ümber (ise sa seda muidugi endale nii seletatavaks püüad mõelda, et hirmupeer tagant välja ei vopsaks...)
Tule õue ja loe oma bazar läbi (väljaprinditult) Esita vastuväited ja kui Me kokkulepet ei saavuta siis teeme kontakti. Kõik igati ilus/lihtne/ läbipaistev.
Wa-haa. Päris erootikaks on siin asi läinud
Ei sherlock sa ei ole... tavaline lohh oled... ja miks sa siis ainult ühe asja leidsid.. -kõvem kärbes leiaks tegelikult mitu
Relva sinusugusele, ebastabiilsele, lohhile vast riik ei luba ka.
Tule. Loe väljaprinditult oma vana mäda läbi ja teeme lihtsa füüsilise kontkati peale seda, kui jääb miskit arusaamatuks.
Mõlemale Mehele, kes omaarust seisavad siin (oma) tõe ja õiguse eest, ütlen konkreetselt, et kokku saada tuleb niikuee pole Minu jaoks)


Sa pole tegelikult mitte keegi, sa võid seal oma küla vahel kõvatada, kasvõi arvata, et sul on kaitseminni katus või mida pähe tuleb.
Ma andsin sinule isegi kena võimaluse siin vabandada.
Sa ei saanud ikka aru ja jätkad oma lohhitamise ja mingi anaalhuumoriga.
Tead- sa oled ülearenenud enesekindlusega või lihtsalt väga loll, sest arukas inimene nii ei käitu.
Alguses oli sind ja sinu tõmblemist isegi tore jälgida ja veelkord- mina jäin viisakaks ja väärikaks- aga mida sina tegid?
Mina ei ähvarda, mina ei hakka peast mingit fenjat sinuga välja ajama, ma lihtsalt olen juba mentaalselt sinust niivõrd üle.
Sa hakkasid käituma sinule täiesti võõra inimesega nii nagu kaltsuga, teadmata kellega ja ebaselgetel motiividel- sa pole vaevunud siiamaani oma "pretensioone" isegi välja ütlema.
Sinusuguseid on olnud varem ja tuleb ka edaspidi- mis teha, loodus on oma mitmekesisuses isegi huvitav.
Ja näed- ma isegi praegu ei ütle midagi solvavat- tead, minul on duhh, aga sinul vist ei ole.
Sa mängid mingit ilget kriminaali ja autoriteeti ja tõesti, oli naljakas kaasa mängida, aga mine vaata korraks peeglisse a püüa mõelda, kas see, kes sealt sinule vastu vaatab on ikka see, kellena see end kujutab.
Ja mis teil nende taguotsade, peerude jms asjadega lahti on? Mingi kohalik eripära või? Meil küll sellised asjad kõneks pole.Las kasutate seedekulglat ebasihipäraselt, et asi kogu aeg jutuks? Muideks- kõva kriminaalina peaksid ju sellist teemat lausa vältima?
Aga olgu, Olga, nali naljaks ja kali kaljaks- tead, ma ei soovi enam seda mängu mängida, sest nii võib ise ka lolliks minna.
Sa muutusid tüütuks ja naljakas ka enam pole. Rambo...
Või ei võta su pea üldse ja sa ei saa arugi, et sinuga mängitakse?
Mingi mees tuleb ja kukub jaurama ja jaurabki, no teistel on alguses ehk isegi lõbus, aga kaua neid jalagapersenalju ikka taluda.
Selge, resümee on selline, et nüüd on kõne lõpp ja kui sa tõepoolest kujutad ette, et mul on sinu ees mingid kohustused, siis oled sa ikka väga rumal.
Nüüd aga mõtle, mida oled sina minule öelnud, kogu minupoolse vaoshoituse juures.
Sa oled küll naljakas aga tüütu lõpuks ja vähe sellest, sa kujutad endale asju ette ja lähed veel üüberülbeks ka!
Kui mind ette kujutad mingi pensionärina, no kujuta pealegi, seegi on koomiline.
Sa olid siin sootsiumi koomik- kas arvad, et ma peaksin mingil moel närviline olema?
Muideks- rahalised nõuded esitatakse tänapäeval viisakalt, kõigepealt pöördub advokaat viisaka makseettepanekuga mittevaralise kahju osas ja alles siis tuleb nõue. Kangiga enam pähe ei löödagi, taburetiga ka mitte. Tänapäeval tõesti enam nii ei saa, filmides küll tehakse, aga see pole otstarbekas.
Me olla nüüd Euroopas, ilusad targad ja tublid.
Aga kena siis, püüa tark ja tubli olla ja alati mõtle enne kui midagi kirjutad või ütled.
Ja tead, ma hirmsasti tegelikult kardan sind, kohe väga kardan, kõik kardavad... on kergem? Very Happy

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Feeliks_Jalgraud



Liitunud: 28 Veeb 2018
Postitusi: 40

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 2:03 pm    Teema: Vasta viitega

Tahtsid küll hästi kirjutuda... välja kukkus kuidagi kentsakalt lihtsalt.
Loe nüüd ise ka korra.
Aga head teed juristide ja kohtu poole pöördumisel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 6:42 pm    Teema: Vasta viitega

Pooletoobine Wiikingimees on rahul, nüüd on ikkagi näha et ka teatud poste toredalt siiski võetakse maha ja ega ma ei imesta kui mingil hetkel taas lisatakse, kuidas kellelegi soodne paistab Cool Cool

Rumalad.

Aga jah, KULGEJA, kloun, tänu sinule sain ikkagi kindlust et ma ikka pooletoobine. Tegelt võiks terve foorumkond keda siin kõiki äkitse solvanud olen seda veel kinnitada, et su sõnadel siin ikka tuge rohkem all oleks.

Ma ei solvu, ma siin väike kribaja, ainult sõimaja, eks, mind võib julgelt siit nehh saata. Laughing

Või äkitse sa ise oledki terve püha foorum? Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Esm Jan 27, 2020 6:56 pm    Teema: Vasta viitega

KULGEJA on hübriidsõdalane, tegus, ilus, tark...ja mõistev.
Ma tegelt rängelt vabandan sest JALGRAUD arvas ju et ma tema pihta midagi kanaliseerisin. Kindlasti mitte.

Ikka KULGEJA kraesse oli mõeldud.

Tegus hübriid, möliseb aga raamatut kokku ei saa sest järg vahel läheb käest ära Shocked Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Eesti Detektoristide Foorum 2.0 -> Kirjandus Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 6

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: