|
Eesti Detektoristide Foorum 2.0 edfoorum@gmail.com
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tsaar
|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2017 4:02 pm Teema: otsimispool ace250-le |
|
|
Millist suuremat otsimispooli soovitate ace 250le ?
Mis oleks nendest parim :
NEL HUNTER
13" ULTIMATE
10"x14” EXcelerator DD
Kas suurem DD pool annab otsimisel oluliselt juurde võrreldes ACE originaalpooliga? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Martin
|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2017 11:43 pm Teema: |
|
|
Ultimate on hea, annab sügavust ja tundlikkust kõvasti juurde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
palatikaaslane
|
Postitatud: Laup Mai 13, 2017 8:50 am Teema: |
|
|
Minu südamlik arvamus, on hoopis osta kasutatud asisem otsija ekvivalentselt uue poolihinnaga siis , sest sellisele labiilsele aparaadile nagu 250 on uuetüübi pea otsimine sama kui panna Zhigulile nahkistmed ehk mõtetu likviidne investeering  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kulgeja
|
Postitatud: Laup Mai 13, 2017 9:14 am Teema: |
|
|
Palatikaaslasele vaidleks vastu. Aastat kaks tagasi pani semu sellele uksekellale NEL Hunteri ja toimetas võrdväärselt vanade tegijatega, kes Träkude , T2 ja muu sellise masinapargiga toimetasid.
Uksekella juures häirib see, et ta on uksekell ja kuidagi väga mänguasja olemisega, DD pooliga muidu hakkas vägagi tööle.
Lihtne, elementaarne.
Kes esimeseks närvilise ja keerulise hangib, see võib olla suht hädas. Kui ise ka närviline on, siis eriti.
Uksekella puuduseks on helitugevuse muutmise võimatus, kuid varsti 10 aastat tagasi, mil majapidamises mulgi selline oli- ma ravisin selle koheselt- ta sai poteka skeemile juurde.
Nali veel selles, et seda masinat on vähemalt kaks korda edasi müüdud, olen kuulutuste peale juhtunud ja tunnen oma tuuningu ära, sest poteka lisamine polnud ainus tuuning. _________________ Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Botas
|
Postitatud: Kolm Veeb 27, 2019 3:22 pm Teema: |
|
|
you tubsi vaadates on enamus slaavlastel kollased eissid , poolid neil enamuses on kõigil aga vahetatud.
Ja nad leiavad.
Ainus mis on häiriv, on see paaniline seadme kisa erinevate metallide peale, ja vähemasti mina aru ei saagi, mis seal pooliall ültse on Lihtsalt nii ektilekiline on see akustika mida me kuuleme.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes You can attach files in this forum You can download files in this forum
|