Eesti Detektoristide Foorum 2.0 Eesti Detektoristide Foorum 2.0
edfoorum@gmail.com
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

KODANIKUÜHISKOND
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Eesti Detektoristide Foorum 2.0 -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Teis Apr 03, 2018 11:02 am    Teema: KODANIKUÜHISKOND Vasta viitega

Siinkohal soovin kirjutada, millisel moel on nii Eestis, kui ka EU-s korraldatud ja seadustatud ebaõiglus.
Alustame sellest, et teie põhiseaduslikke või põhiseadusega garanteeritud õigusi on rikutud. Kas tsiviilasjas või kriminaalselt karistatava teoga.
Esialgu paistab kõik nagu lihtne- kas esitate kohtusse hagi või kirjutate politseisse avalduse- iga kodanik, kes pole varem sarnaste asjadega kokku puutunud nii arvab, sest see tundub loogiline ja seaduski ju ütleb nii:
§ 15. Igaühel on õigus pöörduda oma õiguste ja vabaduste rikkumise korral kohtusse. Igaüks võib oma kohtuasja läbivaatamisel nõuda mis tahes asjassepuutuva seaduse, muu õigusakti või toimingu põhiseadusevastaseks tunnistamist.
Kohus järgib põhiseadust ja tunnistab põhiseadusevastaseks mis tahes seaduse, muu õigusakti või toimingu, mis rikub põhiseaduses sätestatud õigusi ja vabadusi või on muul viisil põhiseadusega vastuolus.


Aga selleni me jõuame, alustame palju madalamalt.
Teie huve ja õigusi riivava haldusakti on teinud mingi asutus- teilt midagi isegi küsimata. Loomulikult sellest teada saades (kui saate teada, sest on võimalik, et see on tehtud ka teie teadmata) kirjutate protesti.
Kui veab, saate vastuse, milles ei taganeta oma seisukohtadest, kuitahes on need seaduse, tegelikkuse või millega iganes vastuolus.
Te kaebate järgmisse instantsi- sealt saate samasisulise vastuse, sest nad on teinud kopipeistid nii teie, kui ka kaevatava kirjast teile, valides neile sobivad lõigud ja lisades sinna asjusse mittepuutuvaid järeldusi- pmt on see küll viisakas, kuid mõte on ikkagi: "Söö heinu rott".
Ühel hetkel olete jõudnud selleni, et saate mingi punetava kaela ja kuklisarnase näolapiga ametniku, juhatuse esimehe vms eluka digiallkirjaga vastuse, et "Kui ei meeldi- kaeba kohtusse!"
No mis teha- kaebategi, kuid avastate, et peate selle eest maksma- pmt peate ostma riigilt ligipääsu õigusele. Eriti hull on asi siis, kui te ise ei valda seda teemat ja peate palkama juristi, kes esitab teile päevatöö eest arve, mis on sama suur, kui teie kuusissetulek.
AGA! Meil ju saab riigilt ka tasuta õigusabi ja ka riigilõivud jäävad riigi kanda- teetegi vastava taotluse.
Nüüd järgneb see, mis võtab põlved lukust lahti...
Saate vastuseks kümneleheküljelise ankeedi, ilma milleta teiega ei räägitagi.
Ankeet on võimas, selles peate te üles loendama oma kinnis- ja vallasvara, sealhulgas abielusõrmuse, kunstiväärtusega kukepildi elutoa seinal jne... jne.
Vähe sellest- sama tuleb teil ankeeti täites teha ka oma lähedastele kuuluva vara osas.
Iga küsimuse lõpus on küsimus- miks te ei võõranda oma vara, nt registris olevat romusõidukit sõbra hekiservas, milles ammu tema laste "staap", abielusõrmust, kukepilti jne selleks, et saadud raha eest riigilt ligipääsu oma õigustele osta?
Puudub küll küsimus, et mitu neeru teil on ja kui veel kaks- siis miks te ühte maha ei müü, et riigiga suhelda, kuid sellesarnane on kogu ankeet juba niigi.
Te ei usu? Ma võin selle ankeedi lingi lisada siia.
Kuid asi sellega ei piirdu! Ankeedi lõpus on peene kirjaga kirjas, et kui teil õnnestub tõestada, et on "üks neer" ja muud ka midagi ei ole- siis kohtus kaotamise korral nõutakse teilt IKKAGI raha välja, st saate meeletu rahalise nõude, pmt hakkab edaspidi teie töötasu laekuma riigile.
Nii- sellised uudised lõpetavad koheselt igasuguse soovi oma võetamatuid õigusi taga ajada ja paljud lõpetavad selles kohas.
Aga- teil on õigusteadmistega sõber nt, kes koostab hagi, kaebuse vms ja esitab selle kohtule, teie kraabite kokku riigilõivuks nõutud raha.
Kui muidugi jõuate, sest kogu protsess ja sellest läbinärimine on ajule koormav, solvav, mõnitav ja tegelikult kodanikule täiesti uskumatu- loosungid, presku lalin "hoolime kõigist" jms ju on sisendanud midagi hoopis muud.
10 päeva kulub kiiresti.
Aga mängime, et te mahute kaebetähtaja sisse ja kohus saab need paberid ja "pileti kohtusse" (riigilõivu maksmist tõendav paber) ja teil õnnestuski pääseda "õiguse" juurde.
Kusjuures- te saite vaidlustada vaid haldusakti sisu- mitte asja ennast.
Ja saategi vastuse kohtult, et teie asja ei võeta menetlusse, kuna kõik ollagi OK, pmt väidab teile kohus, et ajas ja ruumis on toimunud asju, mida tegelikkuses pole toimunud.
Selle paberi all on muidugi märge, et kui teile ei meeldi- kaevake edasi ringkonnakohtusse.
Siinkohal loobub samuti palju kodanikke edasisest asjast.
Mängime, et teie ei loobu ja sõber koostab tasuta ka kaebuse ringkonnakohtule.
Varsti saate paberi, et kas olete teie loll, kas oligi nii, kuidas eelmine kohtuaste teile selgitas vms ja selle paberi all on juba kiri, et kui ei meeldi- kaeba edasi, aga nüüd saad seda teha vaid läbi vandeadvokaadi- seega õigusteadmistega sõber on mängust väljas.
Pmt peaksite maksma kaebuse koostamise eest plaksust miskit 1000- 2000 eurikut + esindustasu jms, ikka vähemalt 120 eur tund.
Siinkohal loobub juba valdav enamus ja asi jääbki nii.
Aga ajagem asi veelgi pikantsemaks, nimelt avastasite, et osad teie oponentide poolt esitatud paberid on ilmselged võltsingud- vähe sellest- need on koostanud õigusbüroo! Kirjeldatud sündmusi pole mitte kunagi toimunudki!
Kuna kohus ei määratle, mis on mis, siis on teie ainus võimalus teha avaldus politseile, võltsingute valmistamise paragrahvi ja nende kasutamise paragrahvi alusel- kusjuures mõlema § kvalifikatsioon on 100% täidetud ja väghe sellest- need võltsingud on esitatud riiklikele asutustele, mis muudab veel asja avalikuks võltsimiseks ja võltsingute kasutamiseks!
Nii- kuu aja pärast, täpselt viimasel vastamise tähtaja päeval saate vastuse politseilt, kus teile absoluutselt tundmatu uurija VÄIDAB, et mingit kuritegu pole olemaski- on toimunud sündmused, mida tegelikkuses toimunud pole ja teie avaldust ei menetletagi. Teilt pole mitte midagi küsitud ka selle kuu jooksul ja kuna kriminaalasja ei alustatud, siis ei küsitud mitte kelleltki.
Siin on muidugi ka asjale selgitus- nimelt uurija, kel on raskusi valgustatud kemmergus oma taguotsagi leidmisega, tegi nähes sõna "õigusbüroo" (oponent keisis) kohe püksi, sest tegelikult ta teab, et ta pole võimeline ka kehvemagi juristiga võistlema.
Pmt sisaldab see paber, mille te vastuseks saite kirjeldamatult lolli juttu ja teile tehakse selgeks, et teie näol on tegemist raske vaimupuudega indiviidiga. Muul moel sellist vastust tõlgendada ei saa, sest teile selgitatakse asju sellisel moel, kuis asjad ajas ja ruumis mitte mingil juhul toimuda ei saanuks.
Kirja lõpus on muidugi lause, et te võite ringkonnaproksi selle otsuse peale kaevata.
OK- see on õnneks tasuta, sest kaebate tegelikult riigi peale.
Ringkonnaproksist saate samasuguse vastuse, mida on järjekordne profaanist indiviid täiendanud vastavalt oma suvale ja nüüd on muutunud asi niivõrd sürreaalseks, et teile vastatu sisaldab juba täiesti muinasjutulisi elemente ja ka füüsikaseadustega suuri vastuolusid omavaid väiteid.
Lõpus on kiri, et kui teile ei meeldi, siis kaevake riigiproksi.
OK- kaebategi.
Eeldate, et riigiprokurörid on haritud inimesed ja sellist jama ju ometi ei saa aktsepteerida.
Nüüd arvatavasti jõudsite faasi, mil riigiprokurör helistab sinnasamma õigusbüroosse, milles võltsingud produtseeriti, no "kursavennale" ja teatab, et sitt majas, aga küll me ära reguleerime.
Saate vastuse oma kaebusele, et seda ei võeta menetlusse ja selles määruses sisalduv ületab oma fantaasiarikkuselt kõik lapsepõlve muinasjutud, lükkab ümber koolis õpitud reaalainete põhialused ja sisaldab sellist profaanlust, et klanni kaitsmine paistab nii räigelt välja, et te võite ehmatada.
Tegelikult alandatakse teid päris hullusti ja seda teeb RIIK, sest riigiproks esindab riiki 100%!
Lihtsalt selleks, et asjaga mitte tegeleda, ehk asjust ei taibatagi midagi, kuna sisu on mingit spetsiifilist valdkonda ja mis kõige hullem ja alandavam- kaitstakse oma klanni ehk justiitsmaffiat ja kodanikule aetakse täielikku jama.
Aga- on ju võimalus kaevata riigiproksi määruse peale ringkonnakohtusse.
Vot siinkohal on taas sein ees! Seda saab taas ainult läbi vandeadvokaadi ja eespool on mainitud väikeses kalkulatsioonis, mis see teile maksma läheks.
Pmt olete teie kodanikuna taas seisus, et saate aru, et olenemata kogu sellest lollusest ja alandustest, milled olete juba üle elanud, on riik deklareerinud "Söö heina ori!".
Aga on ju EU kohus!!! Fakt on see, et on rikutud teie põhiseaduslikke õigusi, seda korduvalt ja sellega teie rahvusvaheliselt tagatud inimõigusi.
Aga unustage ära!
Enne EU Kohtusse pöördumist peate olema ära kasutanud kõik siseriiklikud võimalused oma kaebuse lahendamiseks. See tähendab, et teie kaebust peab olema menetletud kõige kõrgemas võimalikus kohtus. Teatavasti on meil selleks Riigikohus, kuhu saab taas ligipääsu vaid justiitsmaffiale makstes, enne seda peab muidugi olema ringkonnakohtus ka käidud.
OK- see oli nüüd kriminaalmenetlusega seoses.
Võtame tsiviilasja näiteks ka.
Te sõlmisite nt lepingu, seda ei täidetud ja teie kaotasite- noh, ütleme 10 000 eur. Kuigi tegemist on 100% kelmusega, ei võta mitte ükski uurimisasutus seda KarS §209 kvalifikatsiooniga menetlusse ja väidab, et tegemist on tsiviilvaidluse, ehk siis lepinguliste suhetega. Muidugi võite sellise määruse preale edasi kaevata ja läbida just eespool kirjeldatud teekonna- no selleni, et teid mõnitatakse kõikide nende instantside poolt, mis tegelikkuses peaksid teid kaitsma.
Üllatuseks saate teada, et peate kohe alguses maksma riigile ligipääsu eest kohtule märkimisväärse summa. Selleks, et saaksite üldse pöörduda, peate kohe maksma 10 000 hagi eest 550 eur + pudinad.
NÜÜD aga juhin tähelepanu, et tsiviilasjad on nii keerukad, et te peaksite palkama ka juristi, kes koostab hagi- no lahkelt tehakse, aga see maksab ca 1000 eur.
VEEL juhin tähelepanu sellele, et TEIE olete paljaks varastatud ja seega teil on materiaalsed võimalused piiratud, eriti siis, kui sellest 10 000, millega teil nahk üle pea tõmmati, oleks olnud vaja tasuda teie enda võetud kohustused, nt mingid liisingumaksed, sideteenuste arved, mingid rendid jne.
Seega võite olla majanduslikult suht kollapsis.
KUID- teilt ju varastati, kelmitati vms 10 000 ja see raha on kelmidel olemas! Nemad saavad selle eest palgata ju korralikuma juristi kui teie!
Asi võib seega lõppeda sellega, et olete ilma oma 10 000 eurost ja peate maksma veel pättide kohtukulud kinni, nt nende õigusabi mõned tuhanded, jms.
Seega- olete ilma oma 10 000-st, võlgu pättidele veel no ütleme 4000, riigile 100 kohtukulusid, riigilõivu te tagasi ei saa jne...
Et olla õigusriik?
Aga mina nt aru ei saa, et mismoodi õigusriik, kui asjad selliselt toimuvad.
Pmt on loodud riiklikult ja väga kõrgel tasemel olukord, milles kodanikust võib nii üle sõita, et verd pritsib taevani, varastele jääb õigus, petturid elavad teie rahast ja te jääte veel neile võlgugi, teid mõnitatakse igal sammul.
Kui te justiitsmaffiale ei maksa, siis oletegi täiesti õigusteta isik, paaria, lindprii, nimetage seda kuidas soovite.
Õigust müüakse- see ei ole teie võetamatu õigus, st kõik need teie põhiseaduslikud kodanikuõigused on lihtsalt persepühkimiseks.
Vabalt võib tillukeses Eestis olla võimalik olukord, kus esmaspäevase kohtuistungi kohtunik, süüdistaja, kohtualuse ja kaebaja advokaadid istuvad laupäeval kõrvuti saunalaval.
Ringkaitse on meeletu!

See pole väljamõeldis, need on minu isiklikud kogemused viimase nelja aasta osas, kui olen ajanud mitmeid võõraid asju ja ka minu isikuga otseselt seotud asju riigiasutuste, kohtute, uurimisasutuste jms.

Kuid eriti jäle on selles süsteemis see, et kui teil tõesti pole võimalik järgmisse instantsi materiaalsetel põhjustel edasi kaevata, siis kvalifitseeritakse see sellena, et te ise NÕUSTUSITE sellega, et te oletegi loll, et teie hea nimi on „õigusega“ määritud, et teie väärikust võib „õigusega“ alandada jms.

Nii, täna lisan siia ka kõnesolnud "mitu neeru teil on" palvekirja lingi- vaadake ja imetlege, kuidas riik "appi" tuleb. Kuid- de jure on ju taas kõik JOKK, et võimalus nagu ju oleks (kui teil veel nt kaks neeru on):

http://www.kohus.ee/et/fuusilise-isiku-menetlusabi-taotlus

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
dzoods



Liitunud: 19 Apr 2017
Postitusi: 36

PostitusPostitatud: Kolm Apr 04, 2018 1:27 pm    Teema: Vasta viitega

Ei tea kuidas nüüd, aga kuuldavasti üheksakümnendatel kasutati ka erinevaid ja väga tõhusaid omakohtu variante!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Kolm Apr 04, 2018 1:59 pm    Teema: Vasta viitega

90-nendatel poleks vaja olnud üldse mingite uurimisasutuste poole pöörduda, mõne päevaga oleks asjad klaarid olnud.
Tänapäeval on varastel ja pättidel tee politseisse kaebama minna selgem, kui nende ohvritel- kurjategijad on proksitädide erilise kaitse all. Niisuguse kaitse, millest sellega mittekokkupuutunu isegi fantaseerida ei oska.
Nt minu keisis on asjusse segatud õigusbüroo, mis aga Eestis kõik üks ja seesama kamp on.
Kuna nad kõik on omavahel seotud, siis on välistatud, et nad hakkaksid oma justiitsmaffiat uurima. Palju kergem on kodanikku alla lasta ja temale kirjutada kõikvõimalikke muinasjutte ja keelduda asjadega üldse tegelemast.
Pmt ma olen siiamaani suht vait olnud.
Sellest, kuidas politseiametnikud on täitnud kurjategijate antud ülesandeid, kuidas ringkonnaprokurör Mardo vahetas 9 kuud peale uurimise algust päti esialgse ülekuulamise protokolli teistmoodi sisuga protokolli vastu ja osad asjad toimikust üldse haihtusid, kuidas kuulihaavaga laibal seda auku (peas muide) tähele ei pandud ja laip morgis mitu kuud kui "tundmatu" vedeles, kuidas minu üle antud 1956. aasta toodang, täislakskorras PPS politseimajast "ära kadus" ja mind manitseti sellest vait olema, kuidas uurimist ei alustatud 258 000 krooni omavalitsuse eelarvest kõikide eelduste kohaselt REF kassasse kantimise asjus, kuidas prokurör käis alaealist vanglas ja lausa kambris ähvardamas, et see PEAB oma valeütluste juurde jääma, kindlustuspettused, kinnimätsimised jne, jne.
Hästi- Mardo jäi ka hiljem võltsimistega vahele ja sai krimisüüdistuse ja ametist lahti, aga PPS on siiamaani kadunud- eelmisel aastal oli jälle pikk lugu lehes, koos ajakirjaniku mannetute hüpoteesidega, üks sitt teise otsa... mul asju, milles ma ise otseselt olen osalenud sitaks.
Ja nüüd- minul oli esimest korda endal abi vaja ja tulemus on nii koomiline kui ka masendav.
Ma olen tegelikult hämmingus, sest midagi sellist poleks küll oodanud. Solvunud ei ole- solvumine on nõrkus.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kabel



Liitunud: 17 Apr 2017
Postitusi: 128

PostitusPostitatud: Kolm Apr 04, 2018 3:22 pm    Teema: Vasta viitega

Missa virised, selle menetlusabi taotluse blanketi täitmiseks ei kulu isegi tervet pastapliiatsit vaid napilt pool, kusjuures pastakaid ja õhupalle jagatakse tänavatel tasuta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Apr 05, 2018 8:29 am    Teema: Vasta viitega

Ei tea, kas lõplikku ja absoluutset tõde, õigust või õiglust üldse olemas ongi.
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
dzoods



Liitunud: 19 Apr 2017
Postitusi: 36

PostitusPostitatud: Nelj Apr 05, 2018 10:31 am    Teema: Vasta viitega

Ei ole ja valest saab ajalugu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Neljas ratsanik



Liitunud: 25 Apr 2017
Postitusi: 298

PostitusPostitatud: Nelj Apr 05, 2018 5:30 pm    Teema: Vasta viitega

Ei ole nii. Valest saab õigus-kui raha on.Aga seda peab olema palju ja seda tuleb jagada. Sõbrad on muidugi ka olulised.
_________________
HAUA PÕHJAS1
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Reede Apr 06, 2018 1:36 pm    Teema: Vasta viitega

OK- mina olen paha ja bläkklistis, aga teised?
Eelmisel aastal selgitas uurija 10 aastasele lapsele, keda pubekad selle eest klobisid, et ta polnud "rikaste" vanemate laste vastu piisavalt aupaklik, et tema oli ju üksi- pätid kõik nagu ühest suust kinnitavad, et midagi pole olnudki!
Lisaks ähvardas uurija, et kui tema lõpetamise määrus edasi kaevatakse, siis hakkavad klobidasaanu lapsevanemad pättide advokaadikulusid kinni maksma jms. "Vaesed" loobusid ja võtsid lapse sellest koolist ära, sest pätid lubasid topelt peksta edaspidi....
Ülemöödunud aastal võltsis üks uurija dokumente ja lasi kohale tuua valetunnistajaid- aga jäi vahele. Viidi üle kainerisse, sest eks ta tegelikult ülemuste korraldust täitis ja asi tuli ära mätsida. Krimi pidanuks selga saama!
Lääne prefi uurija teatas 100% omastamise keisis, et pätt ütles, et pole teinud paha ja tema ei alusta mingit krimmenetlust, kuna see võib päti mainet kahjustada. Õnneks leidus Lääne ringkonnaproksis mõistlikke inimesi, kes selle jandi lõpetasid.
JNE...
Kõik leiavad miljoneid vabandusi, et mitte oma perset liigutada, mõnitades ja alandades kodanikke ja kaitstes raevukalt hoopis pätte.
Samas krabatakse meeletuid makse, millistega pole me mitte EU "viie rikkama", aga lausa esimeste maksukoormuste seas- saades vastu praktiliselt mitte midagi.
Mulle küll ei meeldi.

Lisan siia, et tunnike tagasi tuli raadiost riigi peaproku ilukõne, kuidas nad ikka kõikidest ja kõigist hoolivad, kuidas proksid üle Eesti kangelaslikult töötavad ja kui üliandekad kõik prokud on...
Väidan, et nii see küll ei ole.
Neil miski suurkogu kätte jõudnud- no nagu obštšaki kokkutulek vms...

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kunn



Liitunud: 10 Sept 2017
Postitusi: 122

PostitusPostitatud: Reede Apr 06, 2018 5:20 pm    Teema: Vasta viitega

Kulgeja kirjutas:
OK- mina olen paha ja bläkklistis, aga teised?
Eelmisel aastal selgitas uurija 10 aastasele lapsele, keda pubekad selle eest klobisid, et ta polnud "rikaste" vanemate laste vastu piisavalt aupaklik, et tema oli ju üksi- pätid kõik nagu ühest suust kinnitavad, et midagi pole olnudki!
Lisaks ähvardas uurija, et kui tema lõpetamise määrus edasi kaevatakse, siis hakkavad klobidasaanu lapsevanemad pättide advokaadikulusid kinni maksma jms. "Vaesed" loobusid ja võtsid lapse sellest koolist ära, sest pätid lubasid topelt peksta edaspidi....
Ülemöödunud aastal võltsis üks uurija dokumente ja lasi kohale tuua valetunnistajaid- aga jäi vahele. Viidi üle kainerisse, sest eks ta tegelikult ülemuste korraldust täitis ja asi tuli ära mätsida. Krimi pidanuks selga saama!
Lääne prefi uurija teatas 100% omastamise keisis, et pätt ütles, et pole teinud paha ja tema ei alusta mingit krimmenetlust, kuna see võib päti mainet kahjustada. Õnneks leidus Lääne ringkonnaproksis mõistlikke inimesi, kes selle jandi lõpetasid.
JNE...
Kõik leiavad miljoneid vabandusi, et mitte oma perset liigutada, mõnitades ja alandades kodanikke ja kaitstes raevukalt hoopis pätte.
Samas krabatakse meeletuid makse, millistega pole me mitte EU "viie rikkama", aga lausa esimeste maksukoormuste seas- saades vastu praktiliselt mitte midagi.
Mulle küll ei meeldi.

Lisan siia, et tunnike tagasi tuli raadiost riigi peaproku ilukõne, kuidas nad ikka kõikidest ja kõigist hoolivad, kuidas proksid üle Eesti kangelaslikult töötavad ja kui üliandekad kõik prokud on...
Väidan, et nii see küll ei ole.
Neil miski suurkogu kätte jõudnud- no nagu obštšaki kokkutulek vms...


Arvamus:Igal ajal omad head ja vead.Meile teadaoleva inimtsivilatsiooni ajaloos näha,et kõiki ei kohelda kunagi ühtemoodi.Venelased proovisid peale 1917,kuid tagajärgii tead isegi.Ega inimloomust ,mis suunatud kasule ja uhkusele ei muuda.
Tervitades.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kunn



Liitunud: 10 Sept 2017
Postitusi: 122

PostitusPostitatud: Reede Apr 06, 2018 5:35 pm    Teema: Vasta viitega

kunn kirjutas:
Kulgeja kirjutas:
OK- mina olen paha ja bläkklistis, aga teised?
Eelmisel aastal selgitas uurija 10 aastasele lapsele, keda pubekad selle eest klobisid, et ta polnud "rikaste" vanemate laste vastu piisavalt aupaklik, et tema oli ju üksi- pätid kõik nagu ühest suust kinnitavad, et midagi pole olnudki!
Lisaks ähvardas uurija, et kui tema lõpetamise määrus edasi kaevatakse, siis hakkavad klobidasaanu lapsevanemad pättide advokaadikulusid kinni maksma jms. "Vaesed" loobusid ja võtsid lapse sellest koolist ära, sest pätid lubasid topelt peksta edaspidi....
Ülemöödunud aastal võltsis üks uurija dokumente ja lasi kohale tuua valetunnistajaid- aga jäi vahele. Viidi üle kainerisse, sest eks ta tegelikult ülemuste korraldust täitis ja asi tuli ära mätsida. Krimi pidanuks selga saama!
Lääne prefi uurija teatas 100% omastamise keisis, et pätt ütles, et pole teinud paha ja tema ei alusta mingit krimmenetlust, kuna see võib päti mainet kahjustada. Õnneks leidus Lääne ringkonnaproksis mõistlikke inimesi, kes selle jandi lõpetasid.
JNE...
Kõik leiavad miljoneid vabandusi, et mitte oma perset liigutada, mõnitades ja alandades kodanikke ja kaitstes raevukalt hoopis pätte.
Samas krabatakse meeletuid makse, millistega pole me mitte EU "viie rikkama", aga lausa esimeste maksukoormuste seas- saades vastu praktiliselt mitte midagi.
Mulle küll ei meeldi.

Lisan siia, et tunnike tagasi tuli raadiost riigi peaproku ilukõne, kuidas nad ikka kõikidest ja kõigist hoolivad, kuidas proksid üle Eesti kangelaslikult töötavad ja kui üliandekad kõik prokud on...
Väidan, et nii see küll ei ole.
Neil miski suurkogu kätte jõudnud- no nagu obštšaki kokkutulek vms...


Arvamus:Igal ajal omad head ja vead.Meile teadaoleva inimtsivilatsiooni ajaloos näha,et kõiki ei kohelda kunagi ühtemoodi.Venelased proovisid peale 1917,kuid tagajärgii tead isegi.Ega inimloomust ,mis suunatud kasule ja uhkusele ei muuda.
Tervitades.


Tahan siiski veel mainida,et kriitika alati edasiviiv olnud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Püh Juul 08, 2018 11:12 pm    Teema: Kuidas Põhiseadus kehtib Vasta viitega

Põhiseadus:
§ 45. Igaühel on õigus vabalt levitada ideid, arvamusi, veendumusi ja muud informatsiooni sõnas, trükis, pildis või muul viisil. Seda õigust võib seadus piirata avaliku korra, kõlbluse, teiste inimeste õiguste ja vabaduste, tervise, au ning hea nime kaitseks. Seadus võib seda õigust piirata ka riigi ja kohalike omavalitsuste teenistujatel neile ameti tõttu teatavaks saanud riigi- või ärisaladuse või konfidentsiaalsena saadud informatsiooni ning teiste inimeste perekonna- ja eraelu kaitseks, samuti õigusemõistmise huvides.
Tsensuuri ei ole.

Nii teatab põhiseadus.
Täna, kui üks teema läks ajalehes nii üle võlli, üleval olid juba kommentaarid lubadusega kedagi pedereerida, kusjuures nimeliselt- püüdsin ma sootsiumile esitada mõned ajaloolised faktid. Et asi oleks lihtsam, võtsin ma faktid Wikipediast, ajalugu käsitlevatest bteadustöödest jms.
Millega siis asi seepeale lõppes?
Aga nii:

Et siis tsensuuri pole kõikvõimalike roppuste ja ähvarduste osas, kuid ajalugu käsitlevate ja roppusteta esitatud teemade osas on.
Pmt oleme sattunud hullude meelevalla alla.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Neljas ratsanik



Liitunud: 25 Apr 2017
Postitusi: 298

PostitusPostitatud: Esm Juul 09, 2018 2:39 pm    Teema: Vasta viitega

Tead Sa ei ole mitte ainuke !
_________________
HAUA PÕHJAS1
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kabel



Liitunud: 17 Apr 2017
Postitusi: 128

PostitusPostitatud: Esm Juul 09, 2018 9:54 pm    Teema: Vasta viitega

Asjaolu, et kellelgi Kulgejal piirati mõnevõrra kommenteerimise mahtu võib olla hoopis ühiskonda edasiviivaks jõuks või köige vähem anonüümseks heateoks. Vikipeedia tsiteerimine ajakirjanduses on kõigile teadaolevalt rülbe, egoistlik ning kõigiti ülemäärane.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Holt



Liitunud: 26 Dets 2017
Postitusi: 26

PostitusPostitatud: Kolm Juul 25, 2018 6:13 am    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Holt (Nelj Juul 26, 2018 6:55 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Neljas ratsanik



Liitunud: 25 Apr 2017
Postitusi: 298

PostitusPostitatud: Kolm Juul 25, 2018 6:36 am    Teema: Vasta viitega

Mul näiteks lööb siibri ette,kui näen Georgi linti auto peegli küljes. Punast lippu 9.mail ka ei salli.Ja venelase munder ka ei meeldi.
Vastukaaluks sellistele nähtustele,et asi tasakaalus oleks, panin oma auto taga aknale SS -i mundri. Ilus oli vaadata. See pluss oli ka asjal juures,et Mauri oleks ka omaks kamraadiks pidanud. Sai pikka aega nii sõidetud. Ühel heal päeval keegi raibe tegi Tartus pilti ja saatis kuhu vaja. Minu auto riivavat tema õiglustunnet. Peeti maha minuga väga huvitav profülaktiline vestlus.Lihtsalt teate saanud ametnikud pidid kodaniku signaalile reageerima. Seadus olevat selline. Munder muide jäi akna peale alles,kuna seadus seda ei keela.

_________________
HAUA PÕHJAS1
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 10:06 am    Teema: Vasta viitega

Küll ülemused teavad, mis ja kuidas! Ametnik teab ja kui ei tea, siis mõtleb välja!

Aga palun- tänane ajaleht:
"Eriarstide sõnul on erialase ettevalmistuseta ametnikud ebakompetentsed.

Sotsiaalkindlustusametis töötab suur ametnike kogu, kes otsustab selle üle, kes ja mis alustel on õigustatud teenuseid saama. Näiteks ekspertiisi ja sotsiaaltoetuste osakonnas töötab 39 ametnikku, kellest 21 on keskharidusega, kellest üks on kokk, üks maaler ja üks majutusteenindaja, ülejäänud 18 on lihtsalt keskkooli lõpetanud inimesed. 12 ametnikul on tehniline ja põllumajanduslik kõrgharidus ja ainul kuuel on ameti enda kehtestatud erialane pädevus.

Maalri ja koka ettevalmistusega peaspetsialistide tööülesanne on puude raskusastme tuvastamine ja puuetega inimestele sotsiaaltoetuste määramine ning püsiva töövõimetuse ja lapsinvaliidsuse tuvastamine."

Mida te veel näiteks soovite?

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Neljas ratsanik



Liitunud: 25 Apr 2017
Postitusi: 298

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 10:35 am    Teema: Vasta viitega

See on igas ametis nii. Kunagi oli Savisaare tüdruk 17. aastasena ministri nõunik. Aga meil on lilleseadjatest MK inspektoreid. On ka keskharidusega arheolooge jne. Mina näiteks olen kesk-eriga must arheoloog. Ma võin muidugi seda ametit pidada küll,kuna ei tee teadust. Insup on oma puuduliku haridusega soo ohverdaja. Ja kõik on rahul.
_________________
HAUA PÕHJAS1
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Holt



Liitunud: 26 Dets 2017
Postitusi: 26

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 1:37 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Holt (Nelj Juul 26, 2018 6:53 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kabel



Liitunud: 17 Apr 2017
Postitusi: 128

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 2:52 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Pimedas piiksutades ei mõlgu mõttes maalrid, kokad ja keevitajad

Noormees eksib, minul küll vahel mõlgub. Eriti üks noorespõlves peetud kokk, kes oli pimedas päriski võimekas. Tollel ajal oli tehnika viletsam, siis piiksutamist polnud, tegevust tunti rohkem kräunutamise nime all. Noormees valib edaspidi sõnu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 6:20 pm    Teema: Vasta viitega

Mis haridusega kräunutajaks saab?
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Holt



Liitunud: 26 Dets 2017
Postitusi: 26

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 6:34 pm    Teema: Vasta viitega

....

Viimati muutis seda Holt (Nelj Juul 26, 2018 6:54 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kabel



Liitunud: 17 Apr 2017
Postitusi: 128

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 6:40 pm    Teema: Vasta viitega

Kräunutajaks võib saada enamvähem igaüks, kes maksab ära. Kräunutuskoolitus on küll kallis, kuid see eest lühike ja enamjaolt vilets.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 6:44 pm    Teema: Vasta viitega

No sa ajad midagi segi mees! Su kotid ei ole mitte kultuuriväärtustest punnis, aga paistes. Lihtsalt paistes- saad aru?
Sina siis oledki see, kes linnaparkides, kalmistutel jms põõsast välja kargab, näost must ja naistele "BÖÖÖ!" teeb.
Ikka kubemematsust, mida tüdrukud sulle jagavad on need kotid punnis.
Või on meil kultuuriväärtustest väga erinevad arusaamad?
Emale valeta mida tahad. Isehakanud afroeurooplane, rsk!

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Juul 26, 2018 7:19 pm    Teema: Vasta viitega

Kas päevasel ajal võib ka?
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kabel



Liitunud: 17 Apr 2017
Postitusi: 128

PostitusPostitatud: Reede Juul 27, 2018 2:19 pm    Teema: Vasta viitega

Jutt käis muidu pimedas tegutsemisest, aga pimedaga võib valges ka teatud mööndustega, ma arvan. Pimedatega on see sitt lugu, et nad ei näe hästi ja siis on savi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Reede Juul 27, 2018 5:18 pm    Teema: Vasta viitega

Kabel on aruka, kuid kurja ja kiimase vanainimesena muidugi õigel teel, aga võiks veel tumm ka olla- siis ei saa appi ka karjuda. Pime on pool võitu ainult.
_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Juul 28, 2018 8:22 am    Teema: Vasta viitega

Proovisin aga ei saanud hakkama. Esiteks vb kiiver segab ning rannas pole kuigi lihtne sellisest kokast mõtteid mõlgutada, pähe tuleb ainult selline pealt vahutav ja jahutatud karastusjook...
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kabel



Liitunud: 17 Apr 2017
Postitusi: 128

PostitusPostitatud: Laup Juul 28, 2018 4:29 pm    Teema: Vasta viitega

Kissell?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Juul 28, 2018 6:18 pm    Teema: Vasta viitega

Pett ikka. Kulgejale võid neid moosimaitselisi alkuvabu jooke pakkuda.
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Teis Aug 28, 2018 10:30 am    Teema: Vasta viitega

Tsensuur võtab üha enam võimu.

Oli artikkel ühest Ilarist, kes Eestis käies ühe professionaalse sõjardiga, kes Vietnamis lustist napalmiga lapsi grillis, koos VÕIDU viina joonud. Lisaks on see Ilari psühhopaatse kliinilise pildiga tädike, tema ebamaistest etteastetest on nett tulvil.
Ma siis juhtisin tähelepanu, et minu arvates on siiski permanentne temasse suhtumisel see, et ta on kõikide eelduste kohaselt alkohoolik ja psühhopaat ja poliitikustaatus (!?WTF) on sekundaarne ja ka kaheldav.
Ja tulemus on mitmes päev selline:


Tsensuur meil teatavasti põhiseadusega likvideeritud.
Aga vot see Hilary Clinton on tegelikult noor, kena treenitud kehaga, tark naine, kes pulbitseb seksuaalsest energiast ja tunneb end oma kehas hästi. See Ilari on üks teine, Klint on ta ka.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Neljas ratsanik



Liitunud: 25 Apr 2017
Postitusi: 298

PostitusPostitatud: Teis Aug 28, 2018 7:38 pm    Teema: Vasta viitega

Teen ettepaneku ka siin foorumis sisse viia punktisüsteem. Nii nagu vanas foorumis oli.
Ja Kulgejal on kindlasti 7 IP aadressi. Roudi ütles.

_________________
HAUA PÕHJAS1
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Kolm Sept 19, 2018 8:20 pm    Teema: Vasta viitega

KUIDAS SAABUVAD "VAESED SÕJAPÕGENIKUD"
'
Augusti lõpus arreteeriti Kreekas 30 valitsusvälise organisatsiooni Emergency Response Centre International (ERCI) liiget osalemise eest inimkaubanduse võrgustikus, mis on tegutsenud Lesbose saarel alates aastast 2015.

Kreeka politsei teatel “paljastus” arreteerimisteni viinud uurimise tulemusel “täielikult organiseeritud kuritegeliku võrgustiku tegevus, mis aitas süstemaatiliselt kaasa välismaalaste illegaalsele sisenemisele” Kreekasse, kirjutab Gatestone Institute.

Muuhulgas tegelesid kurjategijad võltsimise, spionaaži ja nii Kreeka piirivalve kui ELi piiriagentuuri Frontex tegevuse illegaalse seirega, et omandada konfidentsiaalset informatsiooni pagulasvoogude kohta Türgist.

Kuigi ERCI esitleb end mittetulundusliku organisatsioonina, teenisid nad Kreeka võimude teatel illegaalse tegevuse võimaldamiselt arvestatavaid summasid.

Tõenäoliselt teenis ECRI 2000 eurot iga Kreekasse aidatud illegaali pealt.

Lisaks panid ECRI liikmed püsti “pagulaste integreerimise” äri Kreeka ühiskonda, misläbi laekus neile 5000 eurot immigrandi kohta aastas läbi erinevate riiklike haridus-, majutus- ja toitlustusprogrammide.

Esitatud andmetel aitas ECRI alates 2015. aastast Kreekasse 70 000 immigranti, mis tõi “mittetulundusliku” organisatsiooni taskusse pool miljardit eurot aastas.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Reede Sept 21, 2018 3:16 pm    Teema: Mis see on!? Vasta viitega

Siseministeeriumi rahvastikutoimingute osakonna juhataja Enel Pungas rääkis ERR-i raadiouudistele, et kuigi juba praegu peab inimene esitama omavalitsusele enda täpsed elukohaandmed, ei ole tuhanded inimesed seda siiski teinud. Uuel aastal jõustuvate rahvastikuregistri muudatustega üritatakse eelmainitud probleemi lahendadamiseks juurde luua mõjutusvahendeid.

Näiteks toob Pungas, et inimesed, kelle elukoht on praegu teada kohaliku omavalitsuse täpsusega, jäävad aastanumbri vahetudes aadressist üldse ilma.

"See puudutab umbes 38 000 inimest, kellel on elukoha andmed omavalitsuse täpsusega. See tähendab, et elukoht ei ole mitte aadress, vaid see lõpebki ära näiteks nii nagu Viljandi linn või Tartu vald. Tänavat ega majanumbrit ei ole. Uue aasta alguses me teeme kõik sellised aadressid tühjaks. See tähendab, et võtame ka selle omavalitsuse ära ja inimesel ei ole üldse aadressi. Tal ei ole ei omavalitsust ega riiki," selgitas Pungas raadiouudistele.

Ilma aadressita ei saa juhiluba pikendada ega lasteaiakohta

Kuigi praegu peab registreerima elukoha 30 päeva jooksul pärast aadressi vahetust, siis uuest aastast peab seda tegema lühema perioodi ehk kahe nädala jooksul. Inimesed, kes ka siis oma elukohta ei registreeri, jäävad ilma elukohaga seotud avalikest teenustest nagu lasteaiakoht, juhiloa pikendamine, aga näiteks on piiratud nende osalemine ka valimistel.


Pmt on taaskehtestatud sunnismaisus, riikord ongi orjanduslik.
Kuna riik on mind kaks korda jätnud koduta, esimesel korral müües Rottermanni kinnistu Sõõrukale, kompenseerides selle sigaduse kollaste kaartidega 55x väikesema hinnaga reaalsest, teine kord väites, et ma olen skvottinud soetatud elamispinna- ma määratlen oma elukohta "Planeet Maa" ja see vastab tõele 100%
KUIDAS on juhtimisõigus seotud mingi aadressiga!?
Kas meilt võetakse kodakondsus:"Tal ei ole ei omavalitsust ega riiki"!?
MISASI see on?

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Kolm Okt 10, 2018 1:30 pm    Teema: On alles tegelased... Vasta viitega

Eilses telesaates, kus oli teemaks, et miks meie peded välismaalt saavad lapsi osta- see ju keelatud inimkaubandus, hakkas eelmine ettevõtlusminister Liisa Oviir, ehk hetkel Riigikogu koosseisu liige ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni aseesimees pedesid õigustama, et mis sest, et meil lastega kaubandus keelatud, ega nad ju meilt osta jms ja siis tuli välja põrutava väitega!!!
Et vaadake, meil ju kanep keelatud, aga Hollandis ei ole- seega eestlane võib vabalt Hollandisse minna, seal karistamatult kimuda! Miks last ei või osta, kui mõnes riigis legaalne?
Peeter Ernits seepeale ütles, et kimugu muidugi Hollandis ja ostku seal, aga siia tuua ju ei tohi marit!
Oviir seepeale deklareeris, et võib ikka küll! Kanepit võib tuua, lapsi võib tuua jms, kuna kusagil see ju lubatud!
Pmt vaatasid teised teda üsna kaastundlikult, aga taas on selge, et poliitikud, käesoleval juhtumil ka endine minister on paljuski ebapädevad, seadusi ei tunne ja otsustavad asju mingi "küllmajubaisetean" tarkusega.
Pmt psühhopaadid mu meelest.
Ja jäigi oma väite juurde!
Kanepivastane ma nagu pole, sest alkohol on selle kõrval ikka hull murdja, aga endine minister sellist jama ajamas... nomaeitea.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Nelj Dets 20, 2018 10:03 pm    Teema: Vasta viitega

Poliitkorrektsed artiklid.
Marokos tapetud norralannal ja taanlannal olla olnud "kaelas lõikehaavad".
Mnjah, seda nüüd kindlasti aga peaga pallimängimisest nagu ei tahetud rääkida.
Alljärgneval lingil on video Marokos toimunust. Pea otsastnüsijad võtsid vaevaks ka asja salvestada.
Kes sita tervisega on, see ärgu vaadaku, sest seatapust nende tüdrukute tapmine erineb oluliselt. Elusal seal pead maha noaga ei nüsita.
Aga nagu ütlevad meie valitsejad- me peaks ära harjuma.

https://files.catbox.moe/pad10b.mp4

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Dets 27, 2018 4:54 pm    Teema: Vasta viitega

404 tuleb, link ei tööta...
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Teis Jan 01, 2019 2:22 am    Teema: Vasta viitega

Jah, video sellelt lingilt võeti maha, kusagil on kindlasti veel üleval. Mina omad järeldused jõudsin teha. Sarnaseid on ennegi olnud, aga siis on nad meestel päid maha nüsinud.
Inimene liigutab end kui aegluubis veel mõned sekundid, kui tal kõri selgrooni läbi nüsitud.
Tüdrukutest kahju, aluspesu väel olid, ju magasid samas telgis, mille ette üks pea lennutati.
Marokos olla vanad küll kätte saadud, aga ega päid plikadele enam otsa nii ei õmble, et siis kui tsirkuses püsti tõusevad ja naeravad..
Rikastav kogemus muidugi- "teadlased" said teha märkmeid, nt "ilma peata on inimene äärmiselt passiivne" vms...
21 sajand- teaduse ja tehnika sajand, willkommen, vellkamm, tretulemst, froinšaft, egalitee, libertee, fraternitee, ja need teised sõnad, kallid spetsialistid!
Aga mida me ikka taipame, kuulakem, mis tarkadel on öelda:
"Kui midagi on vilets ja vaimupime, on see iseenesesse armunud kolklus. Iga Pariisi moslem on rohkem eurooplane – k.a mõrvarid – kui nahavärvile või seedimata kristlusele toetuv poolharitlane Eestis."
Ahto Lobjakas 15. november 2015

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Reede Okt 25, 2019 7:27 pm    Teema: SOTSIAALMINISTEERIUMI UUED SEISUKOHAD Vasta viitega

Pmt kulub meie meeletu maksukoormusega orjastatud ühiskonna raha ka alljärgnevale. Kodanikele on nüüd uued normid ja mõisted.
Võtke imetella, Sotsminni ametlikud seisukohad:

Homofoobia on ministeeriumi selgituste kohaselt “viha ja/või hirm, mida tuntakse homoseksuaalsete inimeste suhtes”. Ministeerium selgitab lähemalt, et homofoobia “võib viia vägivallatsemiseni või muul moel vaenu väljendamiseni” ja et “homofoobsed hoiakud võivad esineda mitmesuguste inimeste ja sotsiaalsete gruppide hulgas, nii töökollektiivides, koolides kui ka mujal avalikus ruumis.”

Ministeeriumi selgituste kohaselt on “homofoobsed eelarvamused” “sageli juurdunud uskumuses, et homoseksuaalsus on ebamoraalne”.

“Selline arvamus lubab osadel inimestel tunda ennast vähemusse kuuluvatest inimestest parematena,” väljendab ministeerium muret, tuues veel välja, et homofoobiat olevat kolme tüüpi ning et see jagunevat institutsionaliseeritud homofoobiaks, sisemiselt omaksvõetud ehk internaliseeritud homofoobiaks ja sotsiaalseks homofoobiaks.

Heteronormatiivsus
on ministeeriumi ametliku seisukoha kohaselt aga negatiivne hoiak, mis “toetab jäikade soorollide ja dualistliku soosüsteemi (mees ja naine) püsimist ning taastootmist”, eelistab vastassugupoolte vahelisi seksuaalsuhteid ja on samasooliste inimeste omavaheliste seksuaalsuhete vastu ning mõjutab kõikide naiste ja meeste võimalusi vabaks enesemääratluseks ja eneseteostuseks.”

Soolise identiteedi
osas teeb ministeerium Eesti avalikkusele teatavaks, et selle näol on tegu inimese enda tunnetatud sooga, mis tähendab, et seda ei saa määrata keegi teine.

“Inimene võib määratleda ennast mehena, naisena, kellegi vahepealsena või mõelda väljapool sookategooriaid, end sooliselt mitte määratleda jne,” toonitab ministeerium ja lisab, et “on oluline silmas pidada, et sooline enesemääratlus leiab alati aset teatud sotsiaalses ruumis” ning et “inimene võib soolist identiteeti vahetada või korraga või vaheldumisi tunnetada rohkem kui ühte.”

Sotsiaalministeeriumi üldtutvustuses on aga kirjutatud, et nimetatud ministeeriumi missioon on kujundada Eestis elukeskkond, kus inimestel oleks võrdsed võimalused inimväärseks eluks.

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Okt 26, 2019 10:45 am    Teema: Vasta viitega

“sageli juurdunud uskumuses, et homoseksuaalsus on ebamoraalne”
No defektiga asjad ja inimesed ei olegi ju ebamoraalsed vaid ebanormaalsed. Nõuka ajal oli muidugi normaalne, et kui õnnestus poest mõni asi saada siis kodus kõigepealt, enne kasutamist, pidi selle korda tegema aga nüüd on uued ajad ja pealegi inimene ei ole ju masin ja inimesega tavaliselt nii lihtsalt ei lähe. Parameediku lahingväljaõppe saanud Kulgeja võib ju proovida, et viib mõne uue aja inimese omale koju aga usu mind, mõnda defekti ei saagi kõrvaldada.

_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Laup Okt 26, 2019 12:58 pm    Teema: Vasta viitega

Tegelt saab. Vaadake, kroonilisest käpaviskajast Sinimägedes ja ka ühest hauauurijast, kes mõlemad olid "eestimeelsed surmani"- neist said usinad punased.
Kui hetero olemise eest makstakse ELLGEEBEETEEPÕHHILE rohkem, siis hakkavad nad sekundipealt heteroteks ja kisavad tänavanurkadel et peded tuleks ahju ajada.
Orientatsiooni saab ahnel ja rumalal raha eest muuta.
Pedest saab hetero ja isamaalisest kommu.
Saab ka vägivaldsel moel ja see on ka palju odavam, kuid seda ei saa kuidagi propageerida.
Tähtuis on teada, kes oled ja nokuga tädisid ja vastupidi nagu olla ju ei saa- kuidas nad oma kromosoomid muudavad, kui till pakul käinud on nt?

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Okt 26, 2019 2:17 pm    Teema: Vasta viitega

Muidugi on tähtis defekti teada, eriti norm kui defektiga asi ise aru saab, et midagi on ikka nihkes...
_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Insup



Liitunud: 21 Apr 2017
Postitusi: 414
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Nov 06, 2019 9:55 pm    Teema: Vasta viitega

No tegelt vist ikka ei saa:
https://tervis.postimees.ee/6819586/psuhholoogid-homoseksuaalsuse-ravil-puudub-igasugune-teaduslik-alus

_________________
See kõik on tõde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Laup Dets 21, 2019 4:24 pm    Teema: Vasta viitega

Palju õnne Eesti!
Missugused numpsikud!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=MhygCXrNW9I&feature=emb_logo

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Kolm Jan 15, 2020 11:26 pm    Teema: Vasta viitega

See on siis GUNZT! Meie vist ei saa aru. Krdi vahet aga pede Sooäär mämmutas kui oli üllatunud et inimene kes lihtsalt talle mob helistab ja ...paraku sinna perse ta saatsin, mämmutas et ei saa rääkida...tema lendab kusagile...lennuturvatsoonis aga kõne sai vastu võetud Surprised

See on GUNZT.

Hakake pededeks ja teid saadab rikkus ja õnn!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kulgeja



Liitunud: 18 Apr 2017
Postitusi: 670
Asukoht: Planeet Maa

PostitusPostitatud: Kolm Jan 15, 2020 11:47 pm    Teema: Vasta viitega

Kallis sootsium
Maitsepolitsei on EU nõuete raames loonud uue ametikoha.
Vihakõneväljameelitamise tippspetsialisti nimelt.
Haridus peab olema vähemalt üldharidus. Palk olla niru, aga tööd võib ka kodus teha.
Eesmärk on paljastada ebatolerantsed vihakõnelejad, kes ei tunnista euroopalikke väärtusi.
Varsti küllap luuakse vihamõtete detekteerija ametikoht, sest isamaa on hädaohus, kõikjal luuravad Venemaa agendid, terroristid, vihakõnelejad, homofoobid ja muu kahtlane element.
Tööpõld on lai!

_________________
Tegijal juhtub mõndagi, kel palju juhtub- see on lihtsalt kõva tegija.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hades



Liitunud: 14 Apr 2019
Postitusi: 142

PostitusPostitatud: Nelj Jan 16, 2020 11:13 am    Teema: Vasta viitega

Neegrid, kommunistide järeltulijad, peded. Mis järgmiseks? Ah jaa- tina oli ka.
Ma ei saa kuidagi aru,miks keegi asjaga kaasa ei lähe? Inimene pingutab ju.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Reede Jan 17, 2020 10:31 pm    Teema: Vasta viitega

No aga pinguta ise kah. Olukord nõuab ju. Tee seda. Näita ette ja kui abi vaja siis küsi! Enamus muide pingutab. Mitte küll alati mingis foorumis. SA lihtsalt ole, näita et pingutad.
Mitte et pärast: miks sa ei küsinud siis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hades



Liitunud: 14 Apr 2019
Postitusi: 142

PostitusPostitatud: Laup Jan 18, 2020 1:23 am    Teema: Vasta viitega

Tead tohman! Siit foorumist ära lolle püüa. Rindelehest ka proovid , aga ei õnnestu. Mine magama-ja tööandjad peaksid sind veel veidi koolitama.
jutumees selline. Sai ju välja pakutud,et saame kokku. Kardad??
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wiiking



Liitunud: 19 Sept 2018
Postitusi: 131

PostitusPostitatud: Laup Jan 18, 2020 11:01 pm    Teema: Vasta viitega

Loomulikult kardan! Kardan päeval, ka öösel ei saa magada sest keegi kutsub kohtama Laughing Kartus ja uudishimu, adrenaliin, tore on.

Kui sa muidugi sukkades oled ja kõrgetes stilettodes, mh, peab mõtlema Shocked

Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hades



Liitunud: 14 Apr 2019
Postitusi: 142

PostitusPostitatud: Püh Jan 19, 2020 9:25 am    Teema: Vasta viitega

Kui midagi rääkida pole,ära räägi. See ei ole sinu tugevam külg.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Eesti Detektoristide Foorum 2.0 -> Vaba teema Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: